EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
27 Март 13, 17:20 / Автор: EventsTeam
Информационна среща на Римския държавен университет
Кога: 28 март 2013 г. (четвъртък)
Къде: София, Американски университет, Студентски град
Организатор: Univerisity of Rome Tor Vergata

Събитието: На 28 март 2013г. Римският държавен университет UNIVERSITY OF ROME “TOR VERGATA” ще проведе информационна среща в София.

University of Rome „Tor Vergata” предлага бакалавърски и магистърски програми на английски и италиански език в шест основни области: икономика, право, медицина, инженерни, хуманитарни и точни науки.

Univeristy of Rome Tor Vergata е на трето място в класацията на италианските университети по брой специалности на английски език, сред които: Икономика, Бизнес администрация, Европейска икономика и бизнес право, Банкиране и финанси, Инженерни науки, Математически инженеринг, Медицина, Фармация и Физкултура.

Според класация на италианското министерство на образованието от 2012г., университетът се нарежда на пето място в Италия по академичен успех.

Учебните такси за бакалавърските степени са от EUR 500 до 1800, за магистърските от EUR 1800 до 3700, а за програмите на английски език от EUR 1000 до 2500. Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи и повечето български студенти плащат му EUR 800 и 1000.

Univeristy of Rome Tor Vergata има двустранни споразумения за сътрудничество с реномирани учебни заведения по цял свят и високи постижения в областта на научните изследвания.

В базата на университета се помещават важни изследователски институции, сред които Италиански национален съвет за научни изследвания, Италиански национален институт по астрофизика и главния щаб на Италианската космическа агенция. Университетът има тесни връзки с Италианската национална агенция за нови технологии, енергия и околна среда, Европейската космическа агенция за наблюдение на Земята, Астрономическата обсерватория в Рим и Италианския институт по ядрена физика.

В Univeristy of Rome Tor Vergata се намира и една от най-модерните университетски болници в Италия, която е оборудвана с най-модерните диагностични и терапевтични съоръжения.

Инфо срещата в София ще се проведе на 28 март от 18:30ч. в Американския университет в Студентски град.

Предварителна регистрация тук: www.skylines-bg.com

За контакти: 02 987 9958; info@skylines-bg.com

Източник: www.skylines-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1193