EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
19 Март 13, 08:52 / Автор: Инсеа Консулт ЕООД
Заповядайте на изложение за работа в туристическия сектор
София, 30 март 2013г- Агенция за подбор на персонал Инсеа Консулт организира Изложение за работа „Балкан туризъм”, изцяло специализирано в туристическия сектор. Събитието ще се състои в зала 3.1. на НДК от 10 до 19 часа.
Търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с работодатели, предлагащи сезонна или постоянна заетост. Те ще могат да разгледат рекламните материали на изложителите, да научат повече за предлаганите позиции, да оставят своите CV-та и дори да си тръгват с нова работа в деня на изложението!

Работодателите са 5* all inclusive хотели, ресторанти, фирми за анимация като Ваканционен комплекс Ривиера в Златни пясъци, Сани Ризорт от Халкидики, Happy bar & Grill, Top season and Fun Athority, Казино Интернационал от Златни пясъци, Виктория груп ( 12 хотела в Слънчев бряг и Елените). Поканени са и представители на EURES.

Позициите са многобройни и са само в туристическия бранш- сервитьори и бармани, администратори рецепция, крупиета, аниматори, рехабилитатори и други. Кандидатите трябва да имат навършени 18 години, за да могат да кандидатстват.

За изложение за работа « Балкан Туризъм »:

Състои се за първа година, с амбицията да се превърне в традиция. Мисията му е да даде опция за сезонна/постоянна заетост на младите хора, сред които един на всеки трима е безработен, и да увеличи избора на работодателите при набирането на персонал, което да доведе до подобряване на туристическите услуги.

Заинтересуваните кандидати могат да се регистрират се на www.balkan-tourism.bg и да дойдат на 30 март в НДК с няколко CV-та. Наши служители ще ви упътят.
Присъединете се към нас във Facebook:
https://www.facebook.com/BalkanTurizmIzlozenie

Източник:
http://www.balkan-tourism.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.171