EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
19 Март 13, 08:30 / Автор: Агенция НОА
Рока България НОВОСТИ 2013
Събитието Рока България НОВОСТИ се провежда за поредна година у нас и представя тенденциите в обзавеждането на баня и новите предложения на марката Roca за потребителите в България.
Кога: 22 март 2013 г. (петък), 17.00 ч.
Къде: София, Изложбен център Експо Баня София, бул.Мария Луиза 16
Достъп: Само за медии с предварителна регистрация
Организатор: Рока България АД

Събитието: Само няколко дни след изложението ISH във Франкфурт, Roca представя на българския пазар част от показаните там новости на компанията.

Търговското изложение ISH във Франкфурт, Германия, считано за едно от най-важните в сферите на банята, отоплението и енергетиката тази година се проведе от 12 до 16 март. Традиционно, там лидерът в обзавеждането и оборудването за баня Roca представя новите си разработки и продукти. Тази година, експозицията бе наречена Browse your bathroom и показа всичко за банята. Акцент бяха иновативните разработки, нови материали и покрития, икономията на вода и енергия в банята.

Събитието Рока България НОВОСТИ се провежда за поредна година у нас и представя тенденциите в обзавеждането на баня и новите предложения на марката Roca за потребителите в България. Първи да се запознаят с най-новото в банята за 2013 г. са поканени медии, дистрибутори на марката и архитекти.

Датата 22 март е избрана не случайно. Това е Световният ден на водата и Рока България е активен участник в инициативите за отбелязване на деня у нас. По този повод, вечерта ще завърши с концерт на Теодосий Спасов Квинтет. Концертът ще се излъчва директно в мрежата и на екраните на Международен воден мост 2013 в цялата страна.

За да участват в събитието Рока България НОВОСТИ, представителите на медиите е необходимо да се регистрират предварително, най-късно до 20 март 2013 г. Това можете да направите чрез бутона за регистрация или чрез имейл, изпратен на адрес m.ivanova@noapr-bg.com, като посочите медиа, вашите имена и позициция, както координати за обратна връзка.

Българските потребители ще могат да видят новите продукти на Roca в обновената експозиция на Експо Баня София от 23 март, както и да ги намерят в дистрибуторската мрежа на компанията.

За контакти:

Агенция НОА ООД
Мария Иванова
тел. 02 9445000
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com

Източник: www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1909