EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Март 13, 17:02 / Автор: CKBB
ASUS PadFone2 - №1 сред най-добрите Android телефони и таблети за 2012 г. в класацията на AnTuTu
ASUS PadFone2 спечели наградата на AnTuTu, като беше обявен за №1 сред 20-те най-добри Android телефони и таблети за 2012 г.
ASUS PadFone2 спечели наградата на AnTuTu, като беше обявен за №1 сред 20-те най-добри Android телефони и таблети за 2012 г. PadFone 2 беше класиран на първо място за най-доброто си цялостно представяне, като изпревари показателите на останалите конкуренти.

Статистиката на AnTuTu обхваща най-добрите мобилни устройства с Android в света. Сравнението, направено между тях, е по средни резултати, и единствено моделите, които притежават достатъчно добри характеристики, участват в класацията. Бенчмаркът AnTuTu прилага нов критерий за оценка – AnTuTu V3.0, който подобрява рационалността на оценката и осигурява възможно най-доброто представяне.

ASUS PadFone 2 притежава необикновен дизайн, отчитат авторите на класацията. PadFone 2 е многофунционален 4.7-инчов Android™ смартфон, който, прикрепен към уникалната PadFone 2 Station, се превръща в компактен, но пълноценен 10.1-инчов таблет. Апликациите са специално пригодени да поддържат и двата режима на телефона, като безпроблемно прехвърлят картината между дисплеите. Невероятният четириядрен процесор 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4, снабден с 2GB RAM, гарантира безупречната работа на PadFone 2 като смартфон и таблет. Новият 4.7-инчов 1280 x 720 HD Super IPS+ дисплей е защитен от надраскване чрез Corning® Fit Glass покритие и предоставя детайлна и жива картина с широк зрителен ъгъл и 550 нита яркост за шеметно изображение на открито.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2