EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Успешни събития

07 Март 13, 10:48 / Автор: EventsTeam
Екипът на ERP.BG проведе обучение в сферата на бизнес софтуера на студенти от УНСС
Студентите получиха възможност да се запознаят отблизо с възможностите на ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, разработена от софтуерната компания
Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG се включи за трета поредна година в кампанията „Бизнес и университет“ на Kaтедра „Информационни технологии и комуникация“ (http://departments.unwe.bg/itc) към Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Екипът на ERP.BG проведе на 28 февруари, четвъртък обучение за студентите от четвърти курс на специалност “Бизнес информатика“

Студентите получиха възможност да се запознаят отблизо с възможностите на ERP (Enterprise Resource Planning) системата EnterpriseOne, разработена от софтуерната компания. Те се докоснаха до най-новите технологии в сферата на бизнес софтуера, включително интеграцията на ERP със системите за обединени комуникации в компаниите, вградените в системата Business Intelligence функционалности, възможностите за достъп до корпоративните данни през мобилни устройства и за управление на ERP системата през тъчскрийн интерфейс.

„Включихме в обучението някои от най-новите тенденции в сферата на бизнес софтуера и се надяваме по този начин да подготвим младите хора за бъдещата бизнес среда, в която обединените комуникации ERP и BI софтуерът ще играят все по-важна роля. Кампанията „Бизнес и университет“ е изключително полезна и е чудесна възможност, успоредно с добрата теоретична подготовка студентите да придобият и сериозни практически знания, докосвайки се до реалностите на съвременния бизнес. Радващо е, че ръководството на УНСС акцентира в толкова голяма степен на този важен аспект от подготовката на бъдещите висшисти“ - посочва Наталия Футекова, асистент в катедрата и управител на ERP.BG.

Повече информация за дейността на Катедра „Информационни технологии и комуникации“ към УНСС е достъпна на нейния уебсай: http://unwe.bg/, както и на страницата на катедрата във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Специалност-Бизнес-информатика-УНСС/348631541912976).

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1022