EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
04 Март 13, 13:22 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум MySuccess.bg ще представи тенденциите и иновациите в логистичния и транспортния сектор на 28 март
MySuccess.bg in Logistics – Предизвикателство или промяна? ще се проведе на 28 март 2013 година (четвъртък) в Шератон София Хотел Балкан
Практически бизнес форум за логистика, транспорт, спедиторски и куриерски услуги за втора поредна година ще дискутира новостите в сектора, иновативните технологии и тенденциите за развитие. MySuccess.bg in Logistics – Предизвикателство или промяна? ще се проведе на 28 март 2013 година (четвъртък) в Шератон София Хотел Балкан.

В рамките на три панела своя опит в сектора ще споделят представители на водещи български и международни компании, които оперират в България. Те ще разкажат за иновациите в своята дейност и успешните практики в работата с клиентите. Ще бъдат представени тенденциите за този сектор в световен мащаб, а именно търсенето на нови хоризонти за развитие на компаниите. Участниците ще се запознаят и с резултатите от проучвания за развитието на логистичните услуги на европейския пазар.

По време на дискусионната част на MySuccess.bg in Logistics експертите ще дадат ценни съвети и примери за успешно привличане и обслужване на клиентите чрез оптимизиране на разходите. Ще се дискутират и промените на пазара на логистични площи в България.

MySuccess.bg in Logistics – Предизвикателство или промяна? се организира от списание ENTERPRISE, с подкрепата на Българска асоциация за спедиция, транспорт и логистика и Българска стопанска камара.

Медийни партньори на форума: Bulgaria On Air TV, jobs.bg, еconomy.bg, one.bg, dariknews.bg, lex.bg.

Повече за MySuccess.bg in Logistics: http://logistics.mysuccess.bg/За списание ENTERPRISE

ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и системи за управление (ERP) , с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg и традиционната CRM конференция.


За допълнителна информация:


Надя Гогова
Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg


За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
PR Director
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1331