EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

13 Февруари 13, 20:46 / Автор: Start It Smart
Дизайнерът и предприемач Маргарит Ралев ще разкаже пред българската аудитория, как се съчетават тези две поприща
Организатор на лекцията е студентският клуб по предприемачество Start It Smart
На 19 февруари, от 19:00 ч. в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе лекция на Маргарит Ралев на тема „Дизайнер или предприемач? Защо не и двете?”. Организатор е студентският клуб по предприемачество Start It Smart. Събитието е част от поредицата лекции на успешни предприемачи, организирани от клуба под името „SIStory” (Successful Inspirational Story). Това ще е и първото подобно събитие за 2013 година. Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – European Software Institute и CEED България.

Маргарит Ралев избира кариерния път на предприемач още по време на обучението си по Инженерен дизайн в Технически университет – София и през 2004 г. стартира успешен бизнес проект, а именно студио за графичен дизайн Ralev.com. През 2012 година той стартира сайта Umno.bg, който представлява платформа за споделяне на автомобил от няколко души, които пътуват в една и съща посока. Маргарит също така се занимава и с фотография - Margarit Ralev Photography. За него „нерафинираната предприемчивост е смес от любознателност, смелост и щипка гениалност”, а предприемчивият човек е вечно търсещ човек, но не и просто мечтател.

„Стремим се да подтикваме младите хора да мислят за различни кариерни алтернативи, затова и решихме да им представим Маргарит Ралев. Искаме да покажем, че независимо от образователния профил всеки може да стане предприемач” - посочва Полина Атанасова, вицепрезидент на Start It Smart. Според нея е особено важно младите хора да разберат, че разполагат с много алтернативи по пътя на професионалното си развитие.

Всички желаещи да присъстват могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: http://www.startitsmart.com/sistory-margarit-ralev/, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

Източник:
http://www.startitsmart.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1011