EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
11 Януари 13, 10:12 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Семинар за предприемачи: „Как да пробием бързо на пазара и да ускорим растежа на компанията си”
Американският акселератор Джеф Хофман, съосновател на ColorJar, ще сподели какво е необходимо, за да бъде една компания пробивна и ще даде индивидуални съвети на всеки участник за развитие в съответната бизнес ниша.
Семинар за обмяна на опит и идеи между български и словенски предприемачи ще запознае участниците с успешни тактики за бизнес развитие. Семинарът е на тема: „Как да пробием бързо на пазара и да ускорим растежа на компанията си” и ще се проведе в периода 14-16 януари в Любляна, Словения. Срещата е част от проект „Иновативни знания без граници”, който се изпълнява от Център за предприемачество и управленско развитие – България (CEED България) и Zavod mreža podjetništva – CEED Словения.

Американският акселератор Джеф Хофман, съосновател на ColorJar, ще сподели какво е необходимо, за да бъде една компания пробивна и ще даде индивидуални съвети на всеки участник за развитие в съответната бизнес ниша. Той ще проследи и различите тактики за пробив като физическо лице и като фирма. Предприемачите ще научат как да идентифицират потенциалните проблеми при стартирането на бизнес и да прилагат ефективни решения за икономически растеж.

За проект „Иновативни знания без граници” - BG051РО001-7.0.01-0123-С0001
Проект се изпълнява по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-7.0.01 „БЕЗ ГРАНИЦИ – КОМПОНЕНТ 1”. Проектът ще се реализира в рамките на 12 месеца, а основната му цел е да повиши капацитета и да насърчи предприемаческия потенциал на малкия и среден бизнес в България. В рамките на проекта ще се проведат и три срещи в България.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1177