EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

08 Януари 13, 17:15 / Автор: ВЕСИ СТИЛ
Нова технология за България в изработката на банкови и фирмени карти
Тя позволява създаването на серии с неограничен брой карти, но с индивидуален дизайн върху всяка от тях
Студиото за уеб и графичен дизайн ВЕСИ СТИЛ започва да предлага изработката на банкови и фирмени карти по нова за България технология. Тя позволява създаването на серии с неограничен брой карти, но с индивидуален дизайн върху всяка от тях. Технологията е подходяща както за изработката на банкови карти, така и на партньорски карти, предоставящи определен статус на собственика си, карти за лоялност в търговски обекти и заведения, различни клубни и членски карти, и други.

Иновативната концепция обединява няколко технологии, предлагани от J Point Cards - най-новия бранд на фирма J Point Group, включително отпечатване на индивидуален дизайн върху всяка карта и ембосиране на име или инициали. Това позволява постигане на пълна персонализация на крайния продукт и съответно – много по-висока степен на удовлетворяване на клиента, който получава една наистина уникална, създадена за него карта.

Самата ВЕСИ СТИЛ изненада за празниците своите клиенти с платинени, златни и сребърни карти за намаление, изработени по новата технология.

Повече за ВЕСИ СТИЛ

Дизайнерско студио Веси Стил предлага всички услуги, свързани с дизайна, визуалната идентичност и присъствието в интернет на Вашия бизнес. Екипът на фирмата е гъвкав, отговорен, има креативен подход и е ориентирани към конкретните необходимости и изисквания на клиентите си. Нейните услуги включват уебдизайн, изграждане на уебсайтове, онлайн магазини, CMS системи, оптимизация за търсачки, графичен дизайн, предпечат, печат, както и създаване на цялостната идентичност на Вашата организация. 

Повече информация е достъпна тук: http://www.vessystyle.com/

Източник:
http://www.vessystyle.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1252