EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Декември 12, 11:04 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Списание ENTERPRISE е с нов главен редактор от януари 2013 г.
От началото на 2013 година Мария Черешева ще оглави редакционния екип на списание ENTERPRISE.
От началото на 2013 година Мария Черешева ще оглави редакционния екип на списание ENTERPRISE. Тя ще ръководи и обновеното онлайн издание на списанието. То ще предложи на читателите нова визия, мобилна версия и повече интерактивност. Екипът на списанието остава верен на своята мисия да предоставя на бизнеса независима, обективна и най-вече полезна информация.

Мария Черешева става част от екипа на сп. ENTERPRISE през октомври 2011 г., непосредствено след като приключва половингодишен стаж в Дирекция „Комуникации” на Европейския парламент. Макар и да изпитва нездрав интерес към европейските политики, предпочита кариерата си на журналист, която започва в онлайн изданието на в. “Дневник”. Писала е за различни онлайн издания на икономическа и финансова тематика, както и по теми, свързани с институциите на ЕС и защитата на човешките права в Европа. През 2010 г. става един от учредителите на Асоциацията на европейските журналисти – България, българската секция на международната АЕЖ - независима организация, обединяваща журналисти от над 30 европейски страни. Тя подкрепя критичната журналистика в процеса на европейската интеграция и свободата на информация и на медиите и е независим наблюдател към Съвета на Европа.

Откакто работи в списание ENTERPRISE, Мария активно се занимава с развитието на изданието и неговата онлайн платформа. По нейна инициатива enterprise.bg развива 2 нови рубрики – „Фермата” и „Бизнес старт”, съсредоточени върху най-актуалните и добри практики в областта на земеделието и стартиращото предприемачество.

За повече информация:http://www.enterprise.bg/ 

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1611