EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

01 Декември 12, 11:37 / Автор: Cineart.me
Български екип създава социална мрежа за кино
Проектът CineArt.com има за цел да обедини професионалистите в сферата на киното, телевизионното продуциране и видеоигрите
Първата по рода си професионална социална мрежа за кино, телевизионни и гейм проекти стартира у нас. Тя се нарича CineArt.me, а автори на проекта са аниматорът Николай Михайлов и сценографката Лилиана Данчева. Сайтът, който в перспектива ще се развива като международен проект, цели да улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги. Феновете на артистите пък ще могат да следят много по-близко развитието им, както всички новини около най-новите им начинания.

СineArt е еволюция и продължение на портала за дизайнери CGArt.bg, стартирал през 2010 година. От тогава той успя да събере на едно място над 2000 от най-добрите български дизайнери, архитекти и художници използващи компютърна графика. В партньорство с лидери от ИТ брашна и различни предприемачески организации редовно се организират събития, курсове и състезания. Партньор на мрежата е и най-големият предприемачески клуб в България - Start It Smart.

Естествено развитие на проекта цели да създаде нов, самостоятелен сайт, споделяйки базата данни, разширяващ възможностите на платформата. Всеки актьор, модел или артист ще може да качва информация и да облекчи работата си чрез специализирани мобилни приложения и онлайн инструменти.

Първото мобилно приложение, CASTFOLIO ще подпомогне организацията на кастинги за реклами, сериали и филми. То ще бъде създадено в тясно сътрудничество с екип от Camplight, ръководен от Тодор Панайотов. Все още има свободни места за ранни инвестиции и участие на партньори в проекта на CINEArt, който кандидаства и към фондовете за рисково финансиране и програми по евро-програмата Jeremie.

Източник:
http://cineart.me

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1761