EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Телекомуникации

30 Ноември 12, 16:14 / Автор: НЕТ!
Клиентите на НЕТ1 със срочен договор получават карти за отстъпки Лукойл
Те ще са достъпни за всички корпоративни клиенти или домакинства, при условие, че сключат 12 или 18 - месечен договор с интернет компанията
Телекомуникационния оператор НЕТ1 съобщи, че всички нови клиенти на пакетни услуги със срочен договор вече ще получават подарък - карти за отстъпки Лукойл. От тази възможност ще могат да се възползват всички корпоративни клиенти или домакинства, при условие, че сключат 12 или 18 - месечен договор с интернет компанията. Клиентската карта Лукойл предоставя отстъпка от 5 ст. за всеки зареден литър гориво (бензин или дизел) в бензионстанциите от веригата на Лукойл България. Намалението важи за плащания в брой.

„Клиентите на НЕТ1 водят активен начин на живот и ние се стремим да им предложим разнообразни услуги с добавена стойност, съобразени с това. В рамките на последната календарна година към услугите Интернет и телевизия клиентите ни имаха възможност да се възползват от допълнително здравно осигуряване, имуществена застраховка и други. Желанието ни е да продължим развитието си в тази посока“ - заяви Мария Божилова, търговски директор на НЕТ1.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.

http://www.net1.bg/

Източник: http://www.net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0847