EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

16 Ноември 12, 23:06 / Автор: Сирма Медия
П О К А Н А за експериментален урок по физика с дигитална лаборатория от ново поколение
Събитието се организира от издателството на мултимедийни знания Сирма Медия, Тракийски Университет - гр. Стара Загора и СПГЕ „Джон Атанасов“.
Уважаеми колеги,

на 19 ноември 2012 г. (понеделник), от 12:30 часа, в Столичната професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“ ще се проведе експериментален урок по физика, показващ бъдещето на училищните лаборатории.

Събитието се организира от издателството на мултимедийни знания Сирма Медия, Тракийски Университет - гр. Стара Загора и СПГЕ „Джон Атанасов“. Поканени са официални лица, водещи учители и директорите на столични училища.

Кабинетът по физика, в който всеки е влизал с най-голям интерес и е очаквал учителят да покаже някой „фокус“ е преобразен чрез нова техника и нов подход към учебния час. Работните листа са заменени от електронни графики, сложните сиви уреди - от умни USB сензори, а мишките и клавиатурите - от чувствителни на докосване екрани.

Как големите малки 8-класници ще се справят с поставената задача, без да са репетирали или тренирали предварително, можете да видите само на място. В основата на експерименталния урок ще бъде новата ученическа дигитална лаборатория, предлагана от Сирма Медия, която е оборудвана с интелигентни датчици и позволява на учениците да изследват заобикалящата ги среда като истински учени.

Ще се радваме да Ви видим на място

С уважение
Александър Александров
0898 60 61 12

Източник:
http://sirmamedia.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.137