EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

08 Ноември 12, 14:34 / Автор: Sky Lines
Образователно изложение
Tilburg University предлага стипендии до 5000 евро на желаещи да следват социални и хуманитарни науки.
Кога: 8 ноември 2012 г.
Къде: София, Американски университет, Студентски град
Организатор: Съвместно със Sky Lines

Събитието: Топ Университет от Холандия Обявява Прием за Нови Специалности на Информационна среща в София на 8 ноември

Tilburg University предлага стипендии до 5000 евро на желаещи да следват социални и хуманитарни науки.

Tilburg University, един от европейските лидери в областта на правото, икономиката и хуманитарните и социални науки, организира информационна среща в София на 8 ноември (четвъртък) на която ще обяви прием за 4 нови специалности. Университетът, който заема челната позиция за право и икономика в топ класациите на холандските университети, ще проведе представянето си в Американския университет в Студентски град от 18:30 часа.

По време на срещата ще бъдат представени Tilburg Law School, School of Economics and Management, School of Social and Behavioral Sciences и School of Humanities.

Tilburg Law School е класиран на първо място в Холандия за международно и европейско право според проучване на „Higher Education Guide” за 2009 г. и за първа година предлага бакалавърска степен по международно право. Tilburg Law School предлага и едногодишни магистратури на английски език в сферите на международното и европейското бизнес и публично право, както и в областта на правото и технологиите. Тази година стартират и новите програми по виктимология и криминално правосъдие и данъчно право. Tilburg School of Economics and Management е фаворит за икономически изследвания в Европа според “European Economic Association”, и предлага 3 бакалавърски и 15 магистърски програми в сферите на икономиката, финансите, счетоводството, мениджмънта и маркетинга, както и новата магистратура по International Business Taxation. Водещите специалности на School of Social and Behavioral Sciences са социална психологии и човешки ресурси. Сред хуманитарните специалности са: бизнес комуникации, междукултурни комуникации и философия.

За академичната 2012/2013 година фиксираната такса за студенти от ЕС е в размер на EUR 1835 на година. School of Social and Behavioral Sciences и School of Humanities предоставят безвъзмездни стипендии за студенти от ЕС в размер на EUR 5000 всяка, които покриват разходите за настаняване и издръжка. Кандидатите, планиращи да постъпят в Tilburg University за магистратура е необходимо да изпратят пълния пакет от документи до 1 април 2012г. Изискванията за прием за всички магистърски програми включват диплома за завършена бакалавърска степен със сходна специалност на предходната програма, две академични препоръки, автобиография, мотивационно писмо и сертификат за владеене на английски език (TOEFL iBT 90 / IELTS 6.5). За магистратурите по икономика се изисква сертификата GRE, а за бизнес специалностите - GMAT.

За бакалавърските степени се изискват: мотивационно писмо, CV, справка, препоръки, сертификат по английски език: IELTS 6.0. TOEFL IBT 80, Cambridge Proficiency minimum C. Всяка програма има специфични изисквания, моля свържете се с консултантите на агенция „Скай Лайнс” за лична консултация.

За Tilburg University:
Основан през 1927 год. в Тилбург - шестия по големина град в Холандия, днес Tilburg University се осланя на дългогодишния си опит и установени традиции в преподаването. Университетът е изцяло акредитиран и финансиран от държавата и предлага първокласно образование и отлична база за научни изследвания. Tова, което го прави привлекателен за 800-те международни студенти от 12 000, сред които има около 50 българи, е както широката гама от програми на английски език, така и сравнително ниските такси за обучение в сравнение с други водещи университети от западна Европа.

За агенция Скай Лайнс:
Информационните срещи се организират съвместно с агенция Скай Лайнс - официален представител на университета за България. SkyLines е една от водещите консултантски агенции в България, специализирана в областта на образованието в чужбина. Нашите програми обхващат езикови курсове, средно образование и висше образование в чужбина. Вече близо 17 години помагаме на българските ученици и студенти да се ориентират в полето на образованието зад граница и да направят възможно най-добрия избор за своето бъдеще.

За допълнителна информация:
Агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс”
ул. „Шести Септември” 44
тел. 02 987 9958
е-мейл: info@skylines-bg.com

За контакти:тел. 02 987 9958
е-мейл: info@skylines-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1613