EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
31 Октомври 12, 11:34 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Под надслов „Настъпи времето на младите будители на Европа” ще се проведе тазгодишното национално състезание по дебати „SDA OPEN 2012”
Състезанието се провежда за втора поредна година и е организирано с подкрепата на Министерство на външните работи

София, 31.10.2012 г. Традиционното национално състезание по дебати „SDA OPEN 2012” ще се проведе в столицата от 2 до 4 ноември. Инициативата е под надслов Настъпи времето на младите будители на Европа”. Домакин на състезанието за втора поредна година е Технически университет – София с изключителната подкрепа на Ректор проф. Марин Христов и Студентски съвет към ТУ.

Финалът на състезанието ще се проведе на 4-ти ноември в сградата на Министерство на външните работи, под патронажа на министър Николай Младенов.

Състезанието се организира от „Асоциация Дебати София” -  неправителствена организация, обединяваща млади хора от цяла България. Мисията на асоциацията е популяризацията на дебата като средство за развитие на гражданско общество, толерантност, критично мислене, етичност и умения за себеизразяване чрез неагресивни средства.

Целта на състезанието е да предостави възможност на инициативни млади хора от цялата страна да се срещнат, да натрупат опит във воденето на дебати, да събират идеи и гледни точки и да обогатят знанията си по въпроси, касаещи бъдещето на Европа. Инициативи като тази подпомагат за изграждане и подсилване на връзката между различните клубовете по дебати на територията на България и популяризирането на дебатите като дисциплина.

 

За допълнителна информация :

За медийни запитвания:

 

SofiaDebaters.com

 

Youtube.com/ sofiadebaters

Facebook.com/sofiadebaters

 

 

Боряна Джонева

 

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 931 335

E-mail: b.djoneva@proway.bg

 

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.126