EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

14 Октомври 12, 13:07 / Автор: UNINET
Новите домейни от първо ниво и проблемите пред домейните на нелатински азбуки ще са във фокуса на второто издание на Домейн форум
Събитието ще се проведе 15 и 16 ноември в Гранд Хотел София
На 15 и 16 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе второто издание на българското събитие за домейн индустрията – Домейн форум 2012. То се организира от сдружение УНИНЕТ, а официални партньори са фондация БГ Сайт и Българска Уеб Асоциация.

Сред обсъжданите теми през първия ден ще бъдат новите домейни от първо ниво, проблемите пред домейните на нелатински азбуки, дейността на регистраторите, както и теми свързани с маркетинга, правните и технически аспекти при управлението на домейни. Вторият ден ще бъде посветен изцяло на въпросите, свързани с управлението на Интернет.

Участието във форума е безплатно, но е нужна предварителна регистрация на официалния сайт: http://domainforum.bg/bg/registration/, на който може да се намери и първоначален вариант на програмата. Местата са ограничени. Спонсори на събитието са CORE и EURid.

Повече за УНИНЕТ

УНИНЕТ е сдружение с нестопанска цел, което работи от 2007 г. за въвеждане на Интернет домейни от първо ниво на кирилица.

Източник:
http://domainforum.bg/bg/registration/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0923