EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Октомври 12, 12:23 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ сред топ банките в Югоизточна Европа
Банката получи почетен плакет при обявяването на годишната класация SEE TОР 100
Обединена българска банка (ОББ) се нарежда за поредна година сред водещите банки не само в България, но и в Югоизточна Европа. Банката заема трето място сред българските трезори в обявената вчера класация SEE TОР 100 на икономическото издание SeeNews и 22-ро сред 100-те най-големи банки в региона за 2011 г. с 3,424 млрд. евро активи.

На официална церемония снощи ОББ получи специален плакет, който беше връчен от министъра на външните работи Николай Младенов на Теодор Маринов, член на Съвета на директорите и изпълнителен мениджър "Корпоративно банкиране" в ОББ. При връчването на наградите министър Младенов изказа своята благодарност към банките за стабилността на системата в България и ги насърчи да продължават процеса на кредитиране в страната.

Тазгодишното пето издание на SeeNews ТОР 100 класира компании, регистрирани в Албания, Босна и Херцеговина, България, Македония, Молдова, Румъния, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора, на база годишни приходи. Изданието включва три основни класации – ТОР 100 Компании, ТОР 100 Банки и ТОР 100 Застрахователи.

При банките класацията се базира на общия размер на активите на финансовите институции от неконсолидираните им отчети към 31 декември 2011 г. За целта на изследването, всички местни валути са конвертирани към еврото. Румъния оглавява подреждането с най-много банки в класацията – 21, следвана от България с 18 и Словения със 17. През тази година броят на разглежданите банки от региона, включително клонове и представителни офиси на чуждестранни банки, надхвърля 240.

За повече информация:
Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“
тел. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail:kostova_a@ubb.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1141