EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
20 Септември 12, 15:01 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предлага зелен кът за отмора с увлекателно четиво
Търговският център отбелязва за втори път световния PARK(ing) Day като трансформира паркомясто в градински оазис
20.09.2012 г., София. ИНТЕРПРЕД-Световен търговски център София превръща едно от своите паркоместа в зелено кътче за почивка и отмора сред градската джунгла. През целия ден на 21 септември (петък) служителите на компаниите в сградата и посетителите на търговския център ще могат да се насладят на пъстрата и релаксираща атмосфера на пресъздадената градина. Инициативата на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е част от световния PARK(ing) Day, който ще се проведе за втора година в столицата ни.

С инициативата ИНТЕРПРЕД-СТЦ София изразява подкрепата си към развитие на градската среда в унисон с растителността и зеленината в нея. В трансформираното паркомясто посетителите ще могат да се отдадат и на приятно четиво в спокойна и предразполагаща обстановка, като изберат сред предложените увлекателни книги и списания.

PARK(ing) Day се провежда за първи път през 2005 г. в Сан Франциско, САЩ. Денят се отбелязва в цял свят от бизнес организации, артисти и граждани, които преобразяват местата за паркиране във временни паркове, градини, килими от цветя и осъществяват много други нестандартни идеи. В София инициативата се организира от фондация „Credo Bonum” и е част от Европейската седмица на мобилността, в която столицата ни участва между 16 и 22 септември, подкрепена от Асоциация за развитие на София. Тази година в PARK(ing) Day ще се включат 21 локации, преобразувани в „зелено паркомясто“.

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София следва своята „зелена“ мисия с участието си и в други дейности за разпределяне на градските пространства и опазването на околната среда. Търговският център инициира кампанията „Тонер депо“ за разделно събиране на отработени тонер касети с цел рециклиране. Получените средства се даряват за благотворителни каузи.

За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София


ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.


За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1217