EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

14 Септември 12, 11:10 / Автор: EventsTeam
Серийният предприемач Христо Попов ще разкаже пред българската аудитория, дали е по-лесно да се стартира бизнес у нас, или в чужбина
Лекторът е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти и интернет търговията
На 25 септември, от 19:00 ч/ в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе лекция на Христо Попов, на тема „По-трудно ли е да си предприемач в България, в сравнение с другите страни?“. Организатор е студентският клуб по предприемачество Start It Smart. Събитието ще бъде част от новата поредица от лекции на успешни предприемачи, организирани от предприемаческия клуб под името „SIStory”. Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – European Software Institute и CEED България.

Лекторът Христо Попов е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти, интернет търговията и е типичен пример за това, което в други страни по света наричат „сериен предприемач“. Той има повече от 17 години опит в продажби, маркетинг и мениджмънт като: член на Scenario Planning Team в Shell International, оперативен директор в Shell Bulgaria, генерален мениджър в Shell Taiwan, оперативен директор Бизнес развитие в SAB Mille, генерален мениджър Inter snack Bulgaria. През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, ръководил е осем сливания и е извършил три успешни продажби на компании. В момента е изпълнителен директор на 100% Think Fresh.

Попов е магистър по международни икономически отношения от София и магистър по бизнес администрация от Кеймбридж, Великобритания. Притежава образователни степени от Harvard Business School, London Business School, Сингапур, Чикаго и др. Член е на YPO и председател на Great European Chapter.

Всички желаещи могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: http://www.startitsmart.com/sistory-po-trudno-li-e-da-si-predpriemach-v-bg/, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

Източник:
www.startitsmart.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.159