EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

Вземи в gLOG
11 Септември 12, 18:44 / Автор: Sirma Mobile
Сирма Мобайл пуска мобилно приложение с информация за самолетните полети от българските летища
То се нарича BG Airports и е разработено за мобилната операционна система Windows Phone
Българската софтуерна компания Сирма Мобайл, която е част от Сирма Груп, пусна мобилно приложение, предоставящо информация за самолетните полети от и към български летища в реално време. То се нарича BG Airports и е разработено за мобилната операционна система Windows Phone. Предстои да бъде създадена версия и за очакваната на пазара тази есен система Windows 8, както и за конкурентните платформи iOS и Android.*

“Дългогодишното партньорство на Сирма Мобайл с финландския разработчик Nokia ни дава пълен достъп до всички функции на операционната система Windows Phone и ни позволява да създадем приложения за тази платформа, които са без аналог в България. Това откроява компанията ни и ни позволява да заемем лидерска позиция в тази специфична ниша на мобилния софтуер“ - заяви Момчил Зарев, ръководител на Сирма Мобайл.

Приложението BG Airports тегли в реално време информация от уебсайтовете на летищата в София, Варна и Бургас. То предоставя детайлна и своевременна информация за пристигащи и заминаващи полети, часове на излитане, номера на гейтове и терминали, както и закъснения.

Повече за Сирма Мобайл

Екипът на Сирма Мобайл е специализиран в разработката на мобилни приложения и услуги и има няколкогодишен опит в иновативни сфери като LBS (Location Based Services), NFC (Near Field Communications), JavaME (Java Platform, Micro Edition), както и в разработката на приложения за най-популярните мобилни платформи: iPhone, Android, Symbian, BlackBerry и Bada. Стремежът на компанията е да се развива като глобален разработчик на услуги с добавена стойност, както и да постави мобилните иновации в услуга на хората, създавайки приложения със съизмерим обществен ефект.

* - Windows Phone, Windows 8, Nokia, Android и iOS са запазени марки на съответните компании.

Източник:
http://sirmamobile.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1138