EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
05 Септември 12, 23:56 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
"Акага" отпразнува 20 години на сцената на Аполония 2012
ЕВА КВАРТЕТ и джазмени представиха общ музикален проект в Клуб ОББ. Днес в Амфитеатър „Аполония“ зрителите ще могат да се насладят на концерт „Завръщане“ на Мариана Попова и Дани Милев.
В годината, в която Обединена българска банка празнува своята 20-годишнина, музикантите от „Акага“ отбелязаха своите първи 20 години на сцена в Амфитеатър „Аполония“ в Созопол. Концертът предизвика изключителен интерес сред любителите на качествената българска музика.

В Клуб ОББ ЕВА КВАРТЕТ и джазмените Антони Дончев, Росен Захариев, Стоян Янкулов и Павел Терзийски представиха своя общ музикален проект. Дамският квартет е основан през 1996, а първият им успех е през 1998, когато швейцарският продуцент Марсел Селие включва техни песни в компактдиск от поредицата Le Mystere Des Voix Bulgares.

Днес в Амфитеатър „Аполония“ зрителите ще могат да се насладят на концерт „Завръщане“ на Мариана Попова и Дани Милев. В Клуб ОББ ще се изявят Tri O Five с техния неповторим джази-грууви хаус, фънк и соул стил. В Археологическия музей ще се проведе концерт Дуо китари с Цветан Недялков и Веско Койчев, а любителите на киното ще могат да се запознаят в Читалище „Отец Паисий“ с биографичния филм „Стоичков“ на режисьора Борислав Колев.

Програмата на Клуб ОББ през дългите почивни дни включва концерт на ПЕТЪР СЛАВОВ КВАРТЕТ с участието на Аарън Гоулдбърг (САЩ), Ели Деджибри (Израел), Петър Славов (България/ САЩ) и Франциско Мела (САЩ) (6 септември), концерт „Отново заедно“ на Камелия Воче (7 септември) и концерт IT'S A DREAM на JP3 с участието на Пламена Жекова, Венелин Траянов, Валентин Геров и Христо Танев (8 септември).

Носителката на специалната награда на ОББ за 2012 г. - певицата Белослава, ще има свой концерт „Когато има защо...“ на 7 септември в Амфитеатър „Аполония“.

Програмата на Аполония 2012 включва интересни изложби, концерти, театрални постановки, пърформанси и др. Пълна информация за събитията може да откриете тук: http://apollonia.bg/bg/programmeЗа повече информация:

ОББ
Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“
тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

Източник:


Комуникационна агенция PRoWayДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2386