EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

01 Септември 12, 06:40 / Автор: www.embrioo.com
Първата 100% натурална енергийна напитка Pussy ще си партнира със създадената от българи платформата за отворени иновации www.embrioo.com
Английската енергийна напитка, която вече се предлага и у нас, е собственост на сина и дъщерята на ексцентричния предприемач Ричард Брансън, заедно с нейния създател Джони Шиърър. Английската енергийна напитка Pussy ще черпи нестандартни идеи от www.embrioo.com
Английската енергийна напитка Pussy ще си партнира с българския стартиращ проект за отворени иновации www.embrioo.com. Pussy е 100% натурална енергийна напитка, съдържаща ревитализиращи билки за допълнителна енергия. Тя е направена от вкусна комбинация от гроздов сок от Южна Италия, изстискан мексикански лайм и личи, като са прибавени и 5 лечебни растения, които дават на тялото допълнителна енергия. Напитката не съдържа консерванти или изкуствени добавки. Меките плодови вкусове допълват чудесно широка гама алкохолни напитки, което прави Pussy превъзходна добавка за различни алкохолни питиета и коктейли.

Любопитна подробност е, че сред собствениците на компанията – създател на Pussy – са синът и дъщерята на ексцентричния британски предприемач Ричард Брансън – Сам и Холи Брансън, заедно със създателя на Pussy - Джони Шиърър. От своя страна ексклузивните представители на напитката за България - млади хора, възпитаници на Американската, Френската и Английската образователни системи и с опит в търговията на здравословни и натурални продукти обявиха, че ще черпят свежи идеи за Pussy от платформата за отворена иновация embrioo.com.

Embrioo.com представлява българска стартираща фирма, създала единствената по рода си платформа / мрежа за отворена иновация. Проектът предоставя онлайн мястото, където хора от целия свят с идеи могат да ги доразвиват в цялостни бизнес концепции като съберат екип от различни държави, след което да продадат завършените концепции на корпорации, институции или инвеститори.

Конкурсът за Pussy в embrioo.com ще бъде проведен през октомври. „Търсят се луди, нестандартни, интерактивни начини за промотиране на Pussy пред точно определена аудитория. Искаме да участват повече млади хора и най-вече българските студенти от десетте най-престижни български университета. Разбира се ще има награди за най-лудите, но и работещи идеи“ - споделя основателката на Embrioo.com Рени Попчева. Най-вероятно поради големия интерес embrioo.com ще отвори предварително секция за публикуване на идеи и концепции за Pussy, но ще е пред - премиерно. Официално конкурсът ще започне през октомври.

Източник:
www.embrioo.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1194