EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
04 Септември 12, 21:03 / Автор: EventsTeam
Втори Национален Семинар “ПРАКТИКАТА на КАПИТАЛОВОТО БЮДЖЕТИРАНЕ”, 26-27.09.2012 г.
“ИНТЕР АКАУНТ Файненшъл Сървисиз”, със съдействието на „ИНТЕР КЕПИТЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ” и “EXPERT EVENTS”, има удоволствието да Ви покани на Втория Национален Семинар на тема: “ПРАКТИКАТА НА КАПИТАЛОВОТО БЮДЖЕТИРАНЕ. МЕТОДИ ЗА ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ПРОЕКТИ. УПРАВЛЕНИЕ НА РИСКА ПРИ ВЗЕМАНЕТО НА ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ” - 26 и 27 септември 2012 г., гр. София, х-л “Сити Бест Уестърн”!
На Семинара отново ще разгледаме „сърцето” на финансовия мениджмънт – КАПИТАЛОВОТО БЮДЖЕТИРАНЕ – с неговите принципи, процеси, основни методи и техники. Семинарът има за цел да предостави основните умения за създаване на корпоративна стойност, ключовите методи за оценка на инвестиционни алтернативи и ефективните техники за вземането на инвестиционни решения и управлението на паричните потоци на инвестициите.

В тематиката на Семинара са включени следните ключови за всеки един бизнес области:

• Стойност на парите във времето - бъдеща стойност, настояща стойност, дисконтиране и дисконтови фактори
• Методите за оценяване на бъдещи парични потоци
• Цена на фирмения капитал - цена на собствения капитал, цена на заемния капитал, среднопретеглена цена на капитала (WACC)
• Същност на капиталовото бюджетиране – структура, процеси, критерият за максимизация на стойността
• Методите за вземане на инвестиционни решения и паричните потоци на инвестициите – определянето на релевантните парични потоци, Sunk Costs, Opportunity Costs, Allocated Costs, Side Effects, Net Working Capital, Financing Costs
• Методите за оценка на инвестиционни предложения и проекти – ключови методи и техники като, Нетна настояща стойност (NPV), Срок на откупуване (Payback period), Вътрешна норма на възвръщаемост (IRR), Индекс на рентабилността (Profitability Index)
• Жизненоважната тема за управлението на риска при вземането на инвестиционни решения – множество техники и инструменти за ефективното управление на риска, фундаменталната „Теория на портфейла”, важното значение на диверсификацията и ефекта от диверсификацията върху риска

Значително внимание на Семинара сме отделили на разглеждането на примери по темите, практическите казуси и дискусиите, като ще бъдат разгледани няколко казуса - за стойността на парите във времето и оценяването на бъдещи парични потоци, за оценката на инвестиционни предложения и проекти, за риск и възвръщаемост.

Ще бъдат проведени дискусии относно вземането на инвестиционни решения, методите за оценка на риска в процеса на капиталовото бюджетиране, за риска и възвръщаемостта.

ЛЕКТОР на Семинара е г-н НИКОЛАЙ ВУТОВ – финансов експерт, бизнес консултант и преподавател в катедра „Финанси” на УНСС.

За да заявите своето участие във Втория Национален Семинар, моля посетете: http://www.expertevents.bg/events/view/14

Срокът за регистрация за Втория Национален Семинар е до 20 септември 2012 г.

Източник:
http://www.expertevents.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1518