EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
24 Юли 12, 10:04 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
За 20 години обединени в успеха, ОББ обединява дори и задълженията на клиентите си
След 20 успешни години на партньорство между банката и нейните клиенти, с новия „Обединен кредит” от ОББ, клиентите получават финансова гъвкавост, удобство и пестят време.

Нов потребителски кредит, който Обединена българска банка (ОББ) предлага в годината на своя 20-годишен юбилей, дава възможност на потребителите да обединят съществуващи задължения в различни финансови институции в един продукт, както и да получат допълнителни средства.

След 20 успешни години на партньорство между банката и нейните клиенти, с новия „Обединен кредит” от ОББ, клиентите получават финансова гъвкавост, удобство и пестят време като могат:
 да обединят всички свои необезпечени задължения от други банки
 да получат удобството да плащат само една месечна вноска.
Общата сума на кредита може да бъде от 1000 до 20 000 лв., а срокът на изплащане да достигне до 10 години.

„Обединен кредит“ е с лихва 9,95% при превод на работна заплата в ОББ и 13,25% в случай, че работната заплата не се превежда в ОББ. Изплащането става на равни месечни вноски и без такса за предсрочно погасяване на кредита.

Така например, ако клиент има потребителски кредити в различни финансови институции на стойност 8500 лв., още 1500 лв. задължения по овърдрафти и други кредитни задължения, и има нужда от допълнително финансиране в размер на 2500 лв., „Обединен кредит“ на ОББ обединява задълженията му в общ кредит в размер на 12 500 лв. При срок на изплащане 6 години, дължимата месечна вноска ще бъде 234.42 лв. (в случай, че работната заплата на клиента се превежда в ОББ), а ГПР – 12.05%.

Клиентите с „Обединен кредит“ могат да се възползват допълнително от възможността за активиране на животозастрахователна програма „Защита на кредита“. До 31 декември 2012 г. клиентите могат да кандидатстват за „Обединен кредит“ и с 50% по-ниска такса за разглеждане на апликация.

През 2012 г. ОББ отбелязва 20-годишно успешно присъствие на българския пазар. Банката се нарежда на трето място по размер на активите сред финансовите институции в страната, на второ във вътрешното кредитиране на дребно и заема лидерска позиция на пазара на картови услуги и плащания в национална валута.


За повече информация:

ОББ
Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“
тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

Източник:


Комуникационна агенция PRoWay  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0771