EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
10 Юли 12, 11:57 / Автор: Бизнес институт
Обучителната програма “Търговска академия”
Обучителната програма “Търговска академия” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Търговската академия изгражда подход за трансформация на взаимоотношенията с компаниите-клиенти в дълготрайни и ползотворни бизнес партньорства, както и за генериране на нови възможности за продажби при актуалните предизвикателства на икономическата среда.
Търговската академия е специално разработена за специфичните потребности на търговски експерти и мениджъри, които практикуват ежедневно продажби и желаят да усъвършенстват своите умения.

Очаквани резултати и компетенции на фокус

Съдържанието на програмата развива и усъвършенства цялостен набор от ключови надграждащи знания и умения:
• Подход за трансформиране на класическите взаимоотношения “клиент-доставчик” в дългосрочно бизнес партньорство
• Разбиране на ключови елементи от бизнес модела на компанията-клиент и въз основа на това – идентифициране на ключови бизнес приоритети от дневния ред на висшия й мениджмънт
• Изграждане, представяне и обосновка на търговски предложения пред клиента като бизнес казуси Усъвършенстване на умения за проактивно и предприемчиво мислене и подход в продажбите

Начин на провеждане

Уъркшопите съчетават модерни инструменти за обучение на практици. Методиката е комбинация от:
• Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит
• Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката • Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на уъркшопа

Търговската академия залага на засилен консултантски елемент в цялостния подход на програмата, който позволява участниците да получат идеи за решения на конкретни въпроси от ежедневната им работа.

Учебните занятия се провеждат в София, Международно Висше Бизнес Училище, ул. Чипровци 7. Успешно завършилите и положили изпит участници получават сертификат за завършен курс от Бизнес Институт и Международно Висше Бизнес Училище.

Цени и записване

Обучителната програма “Търговска академия” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Всеки семестър се състои от четири модула от по 32 учебни часа. Целим максимално удобство на работещите участници, затова сесиите ще се провеждат вечер и/или през уикенда.

Приемът в програмата продължава до 1 октомври, като цената за един семестър е 1400 лв. За 2012-2013 г. сайтът за бизнес новини - Expert.bg осигурява 10 стипендии, които покриват от 40% и 10 стипендии, които покриват 20 % от таксата за обучение.

Прочетете повече относно стипендиите и кандидатстването > http://www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/230/

Бизнес институт и Международното висше бизнес училище предоставят възможност за разсрочено плащане на таксата за обучение, като тя се покрива на четири вноски в рамките на годината.

Източник:
http://www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/230/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1165