EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
10 Юли 12, 11:54 / Автор: Бизнес институт
Обучителна програма "Мениджмънт инкубатор"
Обучителната програма “Мениджмънт инкубатор” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Тя е специално разработена за специфичните потребности на мениджъри, които желаят да развиват и усъвършенстват своите бизнес, лидерски и управленски умения.
Мениджмънт инкубаторът цели да покрие целия спектър от ключови управленски умения – от ефективна комуникация до управление на работното представяне и управление на резултати. Основен акцент в програмата е развиване на проактивно и иновативно мениджърско мислене и действие в различни ситуации в работната среда. Програмата включва набор от инструменти за самооценка на изградените знания и умения.

Очаквани резултати и компетенции на фокус

Основен резултат за завършилите програмата е усвояването, упражняването и усъвършенстването на мениджърски умения в четирите основни насоки, които обуславят високото бизнес представяне на мениджъра:

• Управление на личната ефективност
• Управление на хора
• Управление на ресурси
• Управление на резултати

Начин на провеждане

Уъркшопите съчетават модерни инструменти за обучение на практици. Методиката е комбинация от:
• Присъствени сесии със силен дискусионен елемент, фасилитирани от треньори със солиден мениджмънт опит
• Дискусионни панели с успешни мениджъри и предприемачи от практиката
• Комбинация от упражнения в малки групи, самоподготовка и работа по практически казуси по време на уъркшопа

Мениджмънт инкубатор залага на засилен консултантски елемент в цялостния подход на програмата, който позволява участниците да получат идеи за решения на конкретни въпроси от ежедневната им работа.

Учебните занятия се провеждат в София, Международно Висше Бизнес Училище, ул. Чипровци 7. Успешно завършилите и положили изпит участници получават сертификат за завършен курс от Бизнес Институт и Международно Висше Бизнес Училище.

Цени и записване

Обучителната програма “Мениджмънт инкубатор” започва на 15 октомври и продължава една година (два семестъра). Всеки семестър се състои от четири модула от по 32 учебни часа. Целим максимално удобство на работещите участници, затова сесиите ще се провеждат вечер и/или през уикенда.

Приемът в програмата продължава до 1 октомври, като цената за един семестър е 1400 лв. За 2012-2013 г. сайтът за бизнес новини Expert.bg осигурява 20 стипендии, които покриват от 40% и 20 стипендии, които покриват 20% от таксата за обучение.

Прочетете повече относно стипендиите и кандидатстването > http://www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/226/

Бизнес институт и Международното висше бизнес училище предоставят възможност за разсрочено плащане на таксата за обучение, като тя се покрива на четири вноски в рамките на годината.

Източник:
http://www.ibsedu.com/bg/sections/stipendii/226/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1029