EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

02 Юли 12, 12:06 / Автор: Ланком България
TP-Link пусна у нас нов рутер за малкия и среден бизнес
Устройството съчетава висока производителност с достъпна цена
Разработчикът на мрежово оборудване TP-Link пуска на българския пазар двулентовия безжичен рутер TL-WDR4300, създаден за да посрещне по най-добрия начин нуждите както на малкия и среден бизнес, така и на домашните потребители. Устройството комбинира скорост от 450Mbps на честота 5GHz с 300Mbps на 2,4 GHz. В режим на работа на двете честоти, потребителите ще имат впечатляваща сумарна скорост от 750Mbps за нормалното функциониране на много и различни приложения едновременно, които да са достъпни както в дома, така и в офиса.

„През последните години наблюдаваме свиване на бюджетите за ИТ оборудване в малките и средни фирми, а същевременно изискванията към информационната инфраструктура се увеличават всяка година, поради нарастващото използване на онлайн видео съдържание, социални мрежи и различни бизнес софтуерни решения. Това изведе на преден план нуждата от нови мрежови продукти, едновременно достъпни в ценово отношение, но и достатъчно производителни, за да отговорят на повишаващите се нужди на бизнеса и на много от домашните потребители. Рутерът TL-WDR4300 на TP-Link е създаден именно, за да отговори на тези нови изисквания на пазара“ - сподели Цветан Вълков, управител на фирма Lancom Bulgaria, която е българския партньор на TP-Link.

Рутерът работи едновременно на две честоти, което му дава много предимства. Простите задачи като имейл и сърфиране в интернет могат да се извършват на 2.4GHz при 300Mbps, докато чувствителните към забавяния, като онлайн игри или HD видео стрийминг, могат да работят на 5GHz със скорост 450Mbps, като всичките тези операции се случват едновременно. С гигабитов порт и 800Mbps+ хардуерен NAT всички свързани в мрежата устройства ще разполагат с ултрабърз интернет, без загуби. С двата USB 2.0 порта потребителите могат да споделят информацията както към флаш карти, така и към принтери, ftp сървъри и медиа плеъри.

IP QoS - контрол на качеството

Рутерът TL-WDR4300 поддържа IP QoS (Quality of Service), позволявайки оптимално използване на мрежовия капацитет и неговия контрол чрез инструменти срещу претоварвания на трафика, които може да са причинени от злонамерени програми.

Лесна настройка на сигурността

Моделът е съвместим с Wi-Fi Protected Setup (WPS) и включва Quick Security Setup, който позволява на потребителите да настроят лесно опциите за сигурност на офисната или домашната мрежа. Това става с натискането само на бутон WPS на устройството, автоматично създаващ WPA2 връзка, която е много по-сигурна в сравнение с WEP. Освен това WPS е подобрен с инструмент срещу “разбиване” на WPS PIN.

Лесен за използване

TL-WDR4300 се предлага с Easy Setup Assistant на CD носител. Той позволява на потребители без сериозна техническа грамотност да настроят стъпка по стъпка всички опции на безжичната мрежа и сигурността. Дори начинаещите потребители могат да конфигурират устройството с този инструмент за броени минути.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1041