EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
29 Юни 12, 12:17 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Сайтът на ОББ за програмата JEREMIE с награда от Българската уеб асоциация
Сайтът бе създаден през 2011 г. с цел да предостави една по-интерактивна и потребителски ориентирана платформа за опознаване на възможностите за кредитиране от ОББ по инициативата JEREMIE.
Jeremie.ubb.bg - специализираният образователен уебсайт на ОББ, посветен на възможностите за кредитиране с Обединена българска банка (ОББ) по инициатива JEREMIE на Европейския съюз и Република България, грабна първа награда в категория „Финанси и застраховане“ на тазгодишните Български награди за уеб.

Сайтът бе създаден през 2011 г. с цел да предостави една по-интерактивна и потребителски ориентирана платформа за опознаване на възможностите за кредитиране от ОББ по инициативата JEREMIE.

„Предлагането на интелигентни решения за подпомагане развитието на малкия и среден бизнес в България винаги е представлявало приоритет за Обединена Българска Банка. Иновативните инструменти за финансов инженеринг, които инициатива JEREMIE предоставя, предполагат и новаторски подход в маркетинга на продуктите, които ОББ предлага в рамките на тази инициатива. Със специално създадения за целта сайт jeremie.ubb.bg,ОББ предоставя на настоящите си и потенциални бъдещи клиенти атрактивен, бърз и лесен достъп до условията за кандидатстване за ОББ JEREMIE инвестиционни и оборотни кредити, проверка за съответствие с изискванията за допустимост, както и изпращане на директно запитване за възможностите за финансиране. Така, с помощта на двете ни агенции – The Mags и New Moment New Ideas се роди jeremie.ubb.bg, който с днешната награда показва, че общите ни усилия са оценени и от българската уеб общност“, сподели по повод наградата Маринела Коева, мениджър „Бизнес развитие” в Обединена българска банка. „Постоянното подобряване на условията по ОББ JEREMIE кредитите ще намери отражение и на специализирания ни сайт, което очакваме да се случи в средата на юли. Само за да отгърнем завесата – предстои втора серия от анимационния мини сериал на ОББ за потенциала за реализиране на успешни бизнес проекти с финансиране по инициативата JEREMIE“, разкри г-жа Коева.

ОББ JEREMIE сайтът на ОББ се състезаваше в категория „Финанси и застраховане“ на Браншови награди с още петима претенденти от сегмента.
За повече информация:

Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail:kostova_a@ubb.bg

Източник:


Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.154