EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Успешни събития

21 Юни 12, 10:16 / Автор: EventsTeam
Start It Smart организира бал за стартиращи предприемачи и ментори
Събитието събра в неформална обстановка участниците в състезанието 3Challenge с ментори и рискови инвеститори
Българският клуб по предприемачество към Софийския университет „Св. Климент Охридски“ Start It Smart организира първия по рода си у нас бал за стартиращи предприемачи. Събитието се проведе на 19 юни, от 19:30 ч., в новооткритото споделено работно пространство за малки фирми и фриленсъри betahaus.

В рамките на бала всички екипи, преминали през първи етап на състезанието за стартиращи фирми 3Challenge, организирано от Start It Smart, както и членовете на клуба получиха възможност да се срещнат в неформална обстановка с менторите, подкрепящи 3Challenge и други успели български предприемачи. Сред участниците бяха представители на фондовете LAUNCHub (Launch Hub), Eleven, софтуерната компания Telerik, коучинг компанията Dreamers Do, Web&Events, Sofia Business Community, AISEC, Franchising.bg, NEG и др. Приятната музика и сангрията само допринесоха за уникалната атмосфера на първото по рода си парти. След успеха на събитието, организаторите планират да го превърнат в традиционни срещи между начинаещи и успешни предприемачи. Партньори на предприемаческия бал бяха хостинг компанията SuperHosting.BG, ESI Center и CEED.

Start It Smart е национален клуб за популяризиране на предприемачеството, създаден в рамките на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През последните три години той организира състезанието за млади предприемачи 3Challenge, в рамките на което десетки екипи получават подкрепа, за да развият своите бизнес идеи и да ги превърнат в работещи бизнеси.

Източник:
www.startitsmart.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1108