EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

20 Юни 12, 21:55 / Автор: Комуникаионна агенция PRoWay
Покана до медиите за Информационна среща и Ден на имигрантите
Събитията се организират по Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“.
Уважаеми колеги,

Списание ENTERPRISE има удоволствието да ви покани на Информационна среща и дискусия с имигранти и представители на институциите и на Ден на имигрантите, които се организират по Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“. Проектът цели да запознае обществото за провеждането на последователна и дълготрайна политика за гарантиране на правата на имигрантите (граждани на трети държави) и за гарантиране на тяхната успешна интеграция в българското общество.

Информационната среща ще се проведе на 22 юни 2012 г. (петък) от 13:30 до 17:00 ч. в хотел „Кристал Палас”, ул. „Шипка” № 14, гр. София. Срещата цели да породи дискусия между имигрантите и преставителите на институциите, държавната и местната администрация, които да обсъдят решения за подобряване на взаимната им работа.

Денят на имигрантите ще се състои на 22 юни (петък) от 17:30 до 20:30 часа в сградата на Национален фолклорен ансамбъл "Филип Кутев", ул. „19 февруари” 1, вх. откъм ул. „Оборище”. Танцьори от Национален фолклорен ансамбъл „Филип Кутев“ ще запознаят имигрантите с българската култура и музикални традиции, преподавайки им традиционни български народни танци под съпровода на най-добрите произведения на българското фолклорно и певческо изкуство.

Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“ се реализира от списание ENTERPRISE и се финансира от Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни.

Списание ENTERPRISE се издава от Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център ООД.

http://www.enterprise.bg/category/together/

Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 21 юни 2012 г. (четвъртък) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Assistant
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg

Източник:


Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0945