EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

19 Юни 12, 09:54 / Автор: LAUNCHub
Стартиращите предприемачи имат броени дни да кандидатстват във фонда LAUNCHub
Организацията ще подкрепи над 100 български стартъп екипа с по 30 000 евро и менторство от успешни български и чуждестранни бизнесмени
Стартиращите предприемачи, които все още не са попълнили онлайн въпросника за кандидатстване в Акселераторската програма на LAUNCHub, имат броени дни да го направят - до 24 юни. Припомняме, че LAUNCHub ще инвестира по до 30 000 евро в над сто български технологични екипа, с последваща възможност да им предостави по още до 200 000 евро, за техните бизнес начинания. Организацията ще осигури и менторство от над 200 ментора от България и около 1200 от чужбина.

Ето и няколко бързи съвети от екипа на фонда: рафинирайте идеята си, запознайте се с FAQs (често задаваните въпроси) в сайта на фонда, не отлагайте за последния момент и намерете как да впечатлите екипа на LAUNCHub със своята бизнес идея. Желателно е да подготвите и кратко видео, което да демонстрира екипа зад идеята. Не е нужно да се фокусирате върху качеството, направете го “бързо и мръсно”, използвайте смарт телефона си например. И нещо важно - само съоснователите на дадена компания е нужно да попълнят въпросника, а в него да представят и екипа, ако вече са сформирали такъв. Впрегнете вашия ентусиазъм и се захващайте за работа!

Какво следва?

След 24 юни, процесът по кандидатстване ще бъде затворен и предприемачите ще получат обратна връзка в рамките на десет дни. Пре-селектираните потенциални участници в програмата ще бъдат поканени да участват в т.н. дълъг уикенд (Long Weekend) – 12 - 15 юли. Тогава, екипите ще се срещнат с ментори и ще бъдат подготвени да презентират пред Инвестиционния комитет, който в края на уикенда трябва да избере кандидатите, които ще получат финансиране. Самата Акселераторска програма се очаква да стартира в края на септември 2012 година.

Вторият прозорец за кандидатстване ще бъде отворен през есента на тази година.

Източник:
launchub.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0949