EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
30 Май 12, 12:29 / Автор: EventsTeam
Практики за подобряване на екипната дейност "10+", 20.06.2012 г.
Програмата е синтез от модерни психологически техники, които са доказали своята ефективност в практиката - НЛП, Симорон и др.
Кога: 20 юни 2012
Къде: гр. София
Възможности за участие: Такса участие, Предварителна регистрация
Организатор: Ивентус България ООД

Събитието: Програмата е синтез от модерни психологически техники, които са доказали своята ефективност в практиката - НЛП, Симорон и др.

За всеки е известно, че ние ползваме едва около 10% от реалния потенциал, който ни е даден. А какво би се случило ако увеличим този процент?

Програмата, която сме разработили има за цел достигането, освобождаването и реализирането на повече от този потенциал. Като даденост потенциалът съществува у всеки и всеки има неограничен достъп до него. Потенциалът е неутрален. Ние не го притежаваме, а сме част от него, ние сме негови проявители. От нас самите зависи в каква степен ще го проявим. По време на практиките ще разберете, че сте далеч от истината за това, което си мислим, че знаем и можем - то всъщност е много повече. Потенциалът се отключва само с практика и с действие, така че не се колебайте - действайте, открийте го с техниките, които предлагаме.

Програмата е синтез от модерни психологически техники, които са доказали своята ефективност в практиката - НЛП, Симорон и др.

На въпроса "Защо работят техниките?", ние отговаряме "Защото ние така сме решили". А на въпроса "Как се прави x, y или z?", отговорът е "Да":)

Водещ на модулите е Алексей Бъчев - психолог с над 25 години практически опит в областта на работата с човешкия потенциал.

Наричаме тренингите по тази програма не семинари, а практики, тъй като в тях теорията се обяснява с действие. В тях не е нужно да си водите записки, а да участвате активно като реализирате теорията на практика. Така бързо, ефективно и с лекота ще усвоите уменията, към които са фокусирани, и ще можете да ги прилагате самостоятелно в последствие.

Такса участие: 140 лв. с ДДС.

За контакти:0888 197 366; 0886 836 789

Източник:
www.eventus-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1163