EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

29 Май 12, 21:33 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
П О К А Н А за ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ИМИГРАНТИ И ЖУРНАЛИСТИ по проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“
31 май 2012 г. (четвъртък), 10:30 – 14:30 ч. Best Western Premier Thracia Hotel, зала „Тракия” гр. София, ул. „Солунска“ № 30
 
Уважаеми колеги,
 

Списание ENTERPRISEима удоволствието да ви покани на първата Информационна среща с имигранти и журналисти, която се организира по Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“. Срещата ще се проведе на 31 май 2012 г. (четвъртък) от 10:30 до 14:30 ч. в гр. София, в зала „Тракия” на Best Western Premier Thracia Hotel, ул. „Солунска“ № 30.

Участници в събитието са имигранти, които живеят в България, представители на имигрантските общности, експерти по Проекта и представители на медиите.

По време на срещата ще бъдат представен анализ на медийното отразяване на темата за имигрантите и имиграционния феномен в България за последните три години (април 2009 – април 2012 г.) и стратегия за успешно популяризиране на добрите практики при работа с имигранти. Експертите по Проекта ще представят възможностите за работа и предприемачество пред имигрантите. Ще бъдат дискутирани актуални проблеми и въпроси за политиката по интеграция на граждани на трети държави.

Проект „Информационна кампания за имиграционния феномен“, се реализира от списание ENTERPRISE и се финансира от Европейски фонд за интеграция на граждани на трети страни и цели да запознае обществото за провеждането на последователна и дълготрайна политика за гарантиране на правата на имигрантите (граждани на трети държави) и за гарантиране на тяхната успешна интеграция в българското общество.

Списание ENTERPRISE се издава от Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център ООД.

 
 

Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 30 май 2012 г. (сряда) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg

 

 За допълнителна информация:

Петър Стоянов

главен редактор

сп. ENTERPRISE

тел.: 0894 426 245

e-mail: petar@enterprise.bg

 
Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1161