EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

21 Май 12, 16:20 / Автор: EventsTeam
“Конференция за водните ресурси в София. Модернизация на водния сектор в България и Испания, ключoва роля в европейската интеграция“, 22.05.2012 г.
Конференцията се организира от Групо Куандо с тясното сътрудничество и подкрепа на Урабаконсулт и УАСГ - София. Място на събитието: 22 май от 9:00 ч. в хотел Хилтън в София.
Кога: 22 май 2012 г. (вторник), 9.00 ч.
Къде: София, хотел "Хилтън"
Организатор: Групо Куандо

Събитието: От името на италианската „Групо Куандо” бих искал да Ви поканя на “Конференция за водните ресурси в София. Модернизация на водния сектор в България и Испания, ключoва роля в европейската интеграция“. Конференцията се организира от Групо Куандо с тясното сътрудничество и подкрепа на Урабаконсулт и УАСГ - София. Място на събитието: 22 май от 9:00 ч. в хотел Хилтън в София.

Целта на тази конференция е да се създаде протокол за обмен на добри практики между България и Испания за водния сектор, както и създаването на общ език обединяващ анализ на философията на клъстери на Европейската комисия за програмния период 2014 - 2020 г. и интегриране на териториалното измерение с акцент върху научни изследвания и иновации.

За контакти: Онлайн Пресцентър

Източник: Онлайн Пресцентър

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1147