EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

15 Май 12, 17:36 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис пусна първото внедряване на Atlantis ERP по SaaS модела в XCoSports
Решението работи в собствен център за данни на компанията
XCoSports стана първата компания в България, която използва ERP системата Atlantis ERP срещу месечен наем на лицензите и сървърите (по модела SaaS – Software as a Service). Приложението работи върху сървъри които физически се намират и се поддържат в центъра за данни на Балкан Сървисис.

"Както в спорта, така и в бизнеса е много важно да се ползват най-подходящите и най-новите технологии. Избрахме SaaS модела, защото това ни позволява да се фокусираме върху бизнеса ни и да инвестираме в него, вместо да купуваме лицензи, сървъри и да развиваме ИТ компетенции" – казва Дарина Тодорова, управител на XCoSports.

"В бъдеще, компаниите които ще ползват лицензи по SaaS модел ще бъдат точно толкова, колкото и компаниите които си купуват автомобили на лизинг" - прогнозира Филип Мутафис, управител на Балкан Сървисис. "В момента реализираме проект по оперативна програма "Технологична модернизация", който ще ни позволи да предлагаме тази услуга по-мащабно."

Повече за XCoSports

XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за планини и спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras, Scarpa, Silva, Gerber, DirectAlpine, Genuine Guide Gear G3, ABS Airbag, Blue Ice, Ortik, NST Labs, PowerTrekk, Black Diamond. За допълнителна информация – www.XCoSports.com.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Повече информация за предлаганите от компанията SaaS решения е достъпна на този адрес:

http://new.balkanservices.com/services.php?id=SAAS

Източник: www.balkanservices.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0826