EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
10 Май 12, 14:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Колоездачи ще се надпреварват безопасно, алтернативно и интелигентно в "КолелоТУ 2.0" на 15 май
Инициативата цели да популяризира придвижването на велосипед в градска среда

София, 10.05.2012 г. Вело състезание "КолелоТУ 2.0" се провежда за втора поредна година и събира студенти и любители на колоезденето, като им предоставя трасе за изява. Събитието е част от проект „Зелен месец“ на Студентски съвет при Технически университет – София и се провежда с подкрепата на Столична община.

Събитието е напълно безплатно и ще се състои на 15 май от 12.00 часа в Южен парк, София. Състезателното трасе включва изключително разнообразен маршрут, който съчетава горски пътеки и паркови алеи. Във вълнуващото преживяване могат да премерят сили колоездачи на всякаква възраст, като участниците под 16 години, трябва да носят родителско разрешение. За всеки ентусиазиран колоездач без колело ще има осигурени безплатни велосипеди, чрез предварително записване на адрес kolelotu@gmail.com.

През 2011 година повече от 70 колоездачи участваха в традиционното издание на вело състезание "КолелоТУ". Студентската инициатива успешно привлича вниманието на гражданите към екологичното и безопасно използване на велосипеди в градска среда.

Вело състезание "КолелоТУ 2.0" се организира с подкрепата на: Столична община, Български колоездачен съюз, сдружение “Велоеволюция” и Крафт - магазин за спортна екипировка.

За проект "Зелен месец"

Проектът "Зелен месец" е инициатива на Студентски съвет при Технически университет – София. Чрез организиране на редица мероприятия в областта на екологията, културата и спорта, проектът отправя призив към обществото и привлича голяма аудитория, с цел популяризиране на каузата за изграждането на един по-добър екологичен начин на живот. Основната цел на проекта е да изгради една по-добра еко и спортна култура у младите хора и да покаже другото лице на студентското общество.

 

За допълнителна информация :

За медийни запитвания:

 

Добрин Добрев

 

Студентски Съвет ТУ - София

Моб. тел.: +359 (885) 911 260

E-mail: kolelotu@gmail.com

web: www.studsavet.org

 

Боряна Джонева

 

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 931 335

E-mail: b.djoneva@proway.bg

 Източник: Комуникационна агенция PRoWay  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1046