EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

09 Май 12, 14:00 / Автор: JAR Computers
JAR Computers вече предлага у нас новите SSD 330 дискове на Intel
Моделите свеждат най-новите функции на Solid State Drive до възможностите на всеки купувач
Най-новата технология твърдотелни дискове Intel SSD 330 series вече е налична в българската технологична верига JAR Computers. Компанията предлага SSD устройствата от тази седмица – броени дни след тяхната световна премиера. А за потребителите на онлайн магазина http://jarcomputers.com/ продуктите ще са на промоционална цена.

Новата серия SSD 330 на Intel е създадена за да сведе най-новите функции на иновативната технология Solid State Drive до възможностите на всеки купувач, който има нужда от нея. Новите модели съчетават висока производителност в сравнение с Intel 520 series, с 20% по-ниска цена. Това ги прави подходящи за масови потребители, което означава около 60 – 70% от пазара, а очакванията на Intel са тази серия да изиграе ключова роля в сегмента на SSD продукти през второто тримесечие на годината.

„Пускането на новите, по-достъпни SSD решения на Intel ни позволява, да следваме нашата политика и да правим иновациите достъпни за българските клиенти. Тази цел заема важно място в дейността на JAR Computers и аз се радвам, че благодарение на партньорството ни с водеща в сферата на хардуерните иновации компания, каквато е Intel, ние ще успеем да предложим най-новите технологии в сферата на SSD на достъпни за българския пазар цени“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Източник:
http://jarcomputers.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0951