EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
09 Май 12, 12:04 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Дискусия на тема "Имотите като инвестиция – нов имидж или нова ера?" организира Клуб Investor.bg на 10 май
Дискусия на тема „Имотите като инвестиция – нов имидж или нова ера?“ организира Клуб Investor.bg на 10 май 2012 г. (четвъртък) от 18:30 часа в хотел „Хилтън“, гр. София, зала „Мусала“.

Можем ли да очакваме раздвижване в сегмента на инвестиции в недвижими имоти у нас? Къде ще са изгодните възможности на пазара на имоти през следващите 12 месеца? Какви са нагласите на играчите на пазара? Дойде ли време за покупка на жилище или каква е ситуацията на пазара на земеделска земя? Какво прави банковият сектор за развитието на ипотечния пазар?

На тези и други въпроси ще отговорят участниците в предстоящото издание на Клуб Investor.bg, посветено на имотите.

Своето участие в дискусията са потвърдили Добромир Ганев, управител на Форос и GVA Sollers Solutions, Ричард Макдоналд, съосновател и собственик на MRP International property investment, Радослав Манолов, изпълнителен директор на Адванс Терафонд АДСИЦ, и Огнян Павлов, началник управление бизнес развитие физически лица и продажби в Емпорики Банк.

Модератор на дискусията ще бъде Добромир Ганев, управител на Форос и GVA Sollers Solutions.

На Клуб Investor.bg Имоти ще присъстват представители на водещи български консултантски компании, инвеститори, брокери и агенции за недвижими имоти, предприемачи, финансови институции и др.

 

За контакти:

 

 

тел: +359 2 812 9 831

моб: +359 894 717 226

За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.

 

katrin.ivanova@Investor.bg

Катрин Иванова - Мениджър събития

Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.109