EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

24 Април 12, 18:11 / Автор: EventsTeam
Третото издание на състезанието за млади предприемачи 3Challenge започва на 20 май
Крайният срок за записване на участници в надпреварата изтича на 25 април
Утре, 25 април, изтича крайният срок за кандидатстване в третото издание на състезанието за млади предприемачи 3Challenge. Събитието се организира от студентския клуб по предприемачество Start It Smart. Възрастовата граница е 35 години, а заявки за участие могат да се подават чрез попълване на онлайн формуляр на адрес: 
http://www.3challenge.com/start/. Одобрените участници ще получат цялостна подкрепа за развитие на своята идея в работещ бизнес, а онези от тях, които достигнат до последния кръг – ще имат възможност да представят своята идея пред рискови инвеститори. Състезанието ще си партнира с LAUNCHub (Launch Hub) – един от двата фонда, избрани да разпределят средства за дялово финансиране на стартиращи фирми, в рамките на програмата JEREMIE.

3Challenge ще протече в три етапа - Idea, Seed и Grow, всеки от които ще продължи по шест месеца. През всеки етап ще бъдат отсявани съответно осемнадесет, шест и три млади предприемачи или екипи, които ще продължават напред. Те ще получават подкрепа за стартирането на своя бизнес - работно място в споделения офис за стартъпи betahaus, менторство от успешни български предприемачи, специалисти и коучове, обучение, контакти, хостинг, бизнес софтуерни решения и др. Накрая победителите ще получат възможност да представят своите стартъпи пред инвеститори.

Началото на състезанието ще бъде поставено със събитието Idea, което ще се проведе на 20 май, в Аулата на Софийския университет „Климент Охридски“. На него ще бъдат представени идеите и ще бъдат избрани шест участника, които ще продължат в следващия етап – Seed. В рамките на форума ще се проведе и уъркшоп по предприемачество, организиран от Института за предприемачи на Сиско. Генерален партньор на 3Challenge е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ.

Източник:
www.3challenge.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1657