EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
27 Март 12, 09:27 / Автор: EventsTeam
Пресконференция за проект “Социално включване чрез нова заетост в Да Винчи дентал лабор ООД", 30.03.2012 г.
“Да Винчи дентал лабор” ООД спечели финансиране за проект “Социално включване чрез нова заетост в “Да Винчи дентал лабор” ООД, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г.


На 30 март 2012 година от 11 часа в "Да Винчи дентал лабор", гр. София, ул. „Професор Саздо Иванов” № 6 ще се проведе пресконференция, на която ще предоставим повече информация за целите, дейностите и очакваното въздействие от проекта.

“Да Винчи дентал лабор” ООД спечели финансиране за проект “Социално включване чрез нова заетост в “Да Винчи дентал лабор” ООД, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г.

Общата цел на проекта е осигуряване на устойчива заетост за хора с намалена трудоспособност като се осигурят адаптирани работни места, необходимо ниво на квалификация и компетенции, съпътстващо наставничество и обучение на работното място, както и услуги за пълноценното включване на новонаетите лица в трудовия процес на организацията .

Като резултат адаптираните нови работни места, закупуването на специализирано оборудване за тях, обучението за работа в смесени колективи ще доведе до по-добра работна среда, преодоляване на социалната изолация, съпътстваща ежедневието на хората с увреждания, и ускоряване процеса на пълноценно включване в трудовата дейност на организацията. Проектът е част от цялостната стратегия на предприятието, произтичаща от неговата социална насоченост – осигуряване на заетост на хора с намалена трудоспособност.

Емил Калинчев
Ръководител проект

----------------------

Информация за проект “Социално включване чрез нова заетост в Да Винчи дентал лабор” ООД. Номер на проекта: BG051PO001-5.1.03-0012-C-0001 по схема BG051PO001-5.1.03 “Шанс за всички” и осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.
Нагоре Отпечатай | Препоръчай

Източник: "Да Винчи дентал лабор” ООД

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1281