EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
30 Март 12, 12:32 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Национална конференция за развитието на здравните грижи се провежда в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София
Събитието е организирано от медицински колеж „Йорданка Филаретова” към Медицински университет-София

София, 30.03.2012 г. Национална конференция за преподаватели и студенти на тема „Здравни грижи – традиции и перспективи“ се провежда вчера и днес в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София. Основната цел на форума е да популяризира съвременните научни постижения в областта на здравните грижи, да акцентира върху необходимостта от екипност, изградена на принципа на мултидисциплинарност, и да формулира спецификата на грижите в съответствие с индивидуалната потребност. От конференцията се очаква още да посочи подходите за ефективна оценка на здравните грижи и мениджмънт и да повиши познанията на нуждаещите се от здравни грижи.

Събитието е организирано от медицински колеж „Йорданка Филаретова” към Медицински университет-София и се провежда под патронажа на ректора на Медицинския университет проф. Ваньо Митев.

В рамките на двудневното събитие в различните зали на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София участниците в конференцията обсъждат въпроси от сферата общественото здраве и медико-социалните грижи, проблеми на клиничната медицина, фармацията, денталното здраве и естетика, лабораторната и образна диагностика, новите тендениции във физикалната терапия и рехабилитация, спа и уелнес, развитието на сестринските и акушерски грижи, и др.

В края на конференцията на 30 март ще бъдат връчени награди за най-добрите доклади и постери на форума.

За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов

 

Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency

Моб. тел.: + 359 (879) 646 648

                  + 359 (888) 889 811

E-mail:      stoyanov@proway.bg

 

 Източник: Комуникационна агенция PRoWay


ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3055