EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
30 Март 12, 12:29 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Клуб Investor.bg организира дискусия на тема „Доверието в публичните дружества за "съживяване" на българската борса“ на 9 април
„Доверието в публичните дружества за "съживяване" на българската борса“ е темата на дискусия, която Клуб Investor.bg организира на 9 април 2012 г. (понеделник) от 18:30 часа в хотел „Хилтън“, София.

Участие в дискусията ще вземат експерти и представители на регулаторни органи и участници на капиталовия пазар. Димана Ранкова, заместник-председател на Комисията за финансов надзор (КФН),  ще говори за предложенията за промени в ЗППЦК – включително праг за задължително търгово предложение при придобиване на 1/3 от капитала на публично дружество и право на ръководството да получава акции от публичните дружества. Сред останалите лектори на форума ще бъдат Асен Ягодин, председател на борда на директорите на БФБ-София, Георги Момчилов, изпълнителен директор на Индустриален холдинг България АД и Николай Гърнев, партньор в Ърнст и Янг България. Модератор на дискусията ще бъде Любомир Леков, председател на борда на директорите на „Инвестор.БГ“ АД.

Сред обсъжданите теми ще бъдат също:
 

-         Защо фондовите индекси в САЩ и Европа са на близо 4 годишни върхове, а SOFIX е близо до дъното си за последните години?

-         Комуникацията между публичните дружества и инвестиционната общност

-         Да бъдат ли инвестирани на БФБ-София средства от Сребърния фонд?

-         Приватизацията на БФБ-София като начин за съживяване на пазара.

Клуб Investor.bg Капиталови пазари се осъществява благодарение на подкрепата на Ърнст и Янг България и Индустриален Холдинг България.

Институционален партньор на клуб Investor.bg e Българска Фондова Борса – София.

За контакти:

Катрин Иванова - Мениджър събития

katrin.ivanova@Investor.bg

тел: +359 2 812 9 831

моб: +359 894 717 226

За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на инвестиционната общност в България и на всички, които се интересуват от пазарите и тяхното развитие. Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите и среща инвестиционната общност с водещи професионалисти от света на бизнеса. Клуб Investor.bg се провежда от 2007 година и е утвърдена платформа за дискусии на теми, свързани с българската и международната икономика и финансовите пазари.

Източник: Комуникационна агенция PRoWay 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1076