EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Банки и финанси

Вземи в gLOG
27 Март 12, 21:29 / Автор: Обединена българска банка
На ПОС терминалите на ОББ вече може да се плаща с кредитни карти Diners club
Благодарение на това партньорство плащанията с кредитни карти Diners club и Discover ще могат да се извършват и в търговски обекти, обслужвани от ПОС терминалите на ОББ.

27.03.2012 г.

В отговор на нуждите на клиентите на престижния Дайнърс клуб България да използват своята Diners club карта при плащане във все повече търговски обекти в България, от януари 2012 година стартира съвместно партньорство между ОББ и Дайнърс клуб България.

Благодарение на това партньорство плащанията с кредитни карти Diners club и Discover ще могат да се извършват и в търговски обекти, обслужвани от ПОС терминалите на ОББ.

Така притежателите на Diners club ще могат да се възползват от предимствата на своите уникални за пазара карти, като:

 плащат в повече търговски обекти в България чрез ПОС терминал без такса;

 плащат със своята Diners club карта в повече от 3000 нови търговски обекти. Вече може да се плаща във верига бензиностанции ПЕТРОЛ, ЕКО, както и в търговските обекти ДЖЪМБО и ЗОРА. А до края на април и в РОМПЕТРОЛ, ХЕНДИ, ХИПОЛЕНД и други. Така общият брой на търговските обекти в България, в които може да се плаща с Diners Club ще наброяват над 10 000 обекта.

 използват повече от 750 АТМ устройства на ОББ в страната, ако имат нужда от пари в брой. По този начин общият брой на ATM устройствата в България, на които могат да се теглят пари с Diners Club, вече е повече от 4500.

От началото на своето първо представяне в България до днес Дайнърс клуб България обедини повече от 9000 притежатели на карти, които имат нещо общо – свободата да плащат навсякъде по света, да бъдат приети с внимателно отношение и да се възползват от уникални предложения за отстъпки. В световен мащаб Diners Club се стреми непрекъснато да им подсигурява удобство, като увеличава непрестанно броят на обектите, които приемат картите. Тенденция и политика, която се следва и в България.
Всички обекти, в които се приемат кредитните карти Diners Club, както и специалните предложенията по тях, могат да бъдат открити на:
www.diners.bg

За повече информация:

Обединена българска банка
Анка Костова
тел.. +359 2 8112375
моб: +359 887 31 59 61
e-mail:
kostova_a@ubb.bg

Дайнърс клуб България
Ивайло Александров
Тел.: +359 2 800 27 53
моб: +359 887 930 040
e-mail:
i.alexandrov@fibank.bg

Източник:
Обединена българска банка


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.115