EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Успешни събития

Вземи в gLOG
26 Март 12, 20:42 / Автор: Мусала Софт
ЧАДЪР НАЗАЕМ в столицата
С настъпването на пролетното слънце, зеленина и настроение, всички ни очакват и изненадващи дъждове. „Няма нищо по-хубаво от лошото време…“ и за да бъде то удоволствие, Мусала Софт и ИНТЕРПРЕД – СТЦ София са измислили начин как да му се насладите и да го посрещнете с усмивка.
26 март 2012 г., София. С настъпването на пролетното слънце, зеленина и настроение, всички ни очакват и изненадващи дъждове. „Няма нищо по-хубаво от лошото време…“ и за да бъде то удоволствие, Мусала Софт и ИНТЕРПРЕД – СТЦ София са измислили начин как да му се насладите и да го посрещнете с усмивка. От днес, с първия пролетен дъжд, двете компании стартират инициативата ЧАДЪР НАЗАЕМ. На три локации в района на офисите на двете компании са разположени чадъри и всеки, застигнат от дъжда, може да се възползва. Мотото “Вземи, ползвай и върни“ подсеща, че взетия чадър трябва да бъде върнат на някое от долупосочените места.

Локации ЧАДЪР НАЗАЕМ:

• Закрит паркинг до Метростанция „Жолио Кюри“
• Рецепция ИНТЕРПРЕД – СТЦ София (бул. „Драган Цанков“ 36)
• Рецепция Мусала Софт (бул. „Драган Цанков“ 36)

Инициативата цели да бъде полезна на служители и гости в търговския център, оказали се неподготвени за лошото време. А тези, които желаят, могат и да закупят чадър, като печалбата от продажбата на покупката се натрупва във вътрешнофирмен CSR фонд „Добро дело”.

ЧАДЪР НАЗАЕМ е продължение на успешната съвместна дейност на Мусала Софт и ИНТЕРПРЕД – СТЦ София, подкрепяща различни социални и обществени инициативи. Повече информация за инициативата или усмихнат чадър, можете да получите на pr@musala.com. 

Източник: 
Мусала Софт

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1891