EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
27 Март 12, 07:27 / Автор: EventsTeam
Трети "Biz 2 Bizi" форум
Трети "Biz 2 Bizi" форум: 29 Март от 18 часа Зала Палас прес Дворец на Културата и Спорта - Варна Гост лектори на третия "Biz 2 Bizi" форум ще бъдат: Бисер Варчев собственик и управител на "Варчев Финанс" ЕООД. Темата на лекцията: "Предприемач без граници". Христо Попов сериен предприемач. Темата на лекцията: „Тhe best job in the world”.
Трети "Biz 2 Bizi" форум:
29 Март от 18 часа
Зала Палас прес
Дворец на Културата и Спорта - Варна

Гост лектори на третия "Biz 2 Bizi" форум ще бъдат:

Бисер Варчев собственик и управител на "Варчев Финанс" ЕООД.
Темата на лекцията: "Предприемач без граници".

Христо Попов сериен предприемач.
Темата на лекцията: „Тhe best job in the world”.

Г-н Бисер Варчев е собственик и управител на "Варчев Финанс" ЕООД. Завършил е Икономическия университет във Варна, специалност „Икономика и управление на търговията”, след което стажува в инвестиционната банка „Мерил Линч”. Създава верига обменни бюра, които се разрастват до финансова група „Варчев финанс”.

Г-н Христо Попов е сериен предприемач, завършил „Международни икономически отношения” в УНСС и МВА в Кеймбридж. Специализира мениджмънт в Харвард, Сингапур, Великобритания и Унгария. Започва работа в отдела за стратегическо планиране на "Шел" в Лондон, а след това работи по проекти на компанията в България, Унгария и Великобритания. Бил е мениджър в компании като „Микс Експрес” и „Интерснак България”, ръководител на проекта за преструктурирането на пивоварния гигант „Саб Милър” в Европа и генерален директор на „Интербрю” за България. През последните осем години е сключил над 80 успешни сделки с недвижими имоти, а в момента разработва проекти, свързани с производството и дистрибуция на здравословни храни и виртуални хипермаркети.

Заповядайте на едно незабравимо преживяване в света на бизнес предприемачеството. Сигурни сме че ценителите на собствена свобода няма да пропуснат този бизнес форум.

Събитието е Безплатно, а необходимите условия за присъствие са следните: носете със себе си вашето позитивно настроение, предприемачески дух и воля за успех!

Източник:
www.biz2bizi.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0947