EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

23 Март 12, 12:09 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана до медиите за Бизнес форум MySuccess.bg in Logistics: „Изход от кризата!”
Форумът се организира от списание ENTERPRISE и цели да сподели добрите практики и експертния опит на специалистите в бранша.
Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на първия бизнес форум MySuccess.bg in Logistics: „Изход от кризата!”, който ще се проведе на 27 март 2012 година (вторник) от 9.30 до 17.00 в хотел „Холидей Ин“, гр. София. Форумът се организира от списание ENTERPRISE и цели да сподели добрите практики и експертния опит на специалистите в бранша.

MySuccess.bg in Logistics: „Изход от кризата!” е насочен към управители и собственици на малки и средни компании от секторите Логистика, Спедиция и Транспорт, като на него ще се дискутират успешните идеи на водещи компании. Сред лекторите, с чието мнение участниците на форума ще могат да се запознаят, са мениджъри на големите компании бранша като: СОМАТ АД, DHL, Дискордия ,Транспрес, Спиди, Еконт Експрес, и други.

Форумът MySuccess.bg in Logistics: „Изход от кризата!” ще бъде разделен на четири панела, като в три от тях ще бъдат дискутирани ценни съвети и примери за успешно привличане и обслужване на клиенти и добрите практики на български и международни компании. В четвъртия панел ще бъдат представени резултати от проучвания за тенденции за европейския пазар и промените в закондателството, които касаят сектора. Също така ще се проведат две дискусии с участниците, бизнес консултанти и големи клиенти на сектора на теми: „Предимствата на новите технологии и предлагането на онлайн услуги” и „Оптимизиране на разходите и цени. Какво промени кризата?”. Дискусиите ще помогнат на представителите на бизнеса да се ориентират за състоянието на пазара и да вземат правилните решения за бъдещото развитие на своите компании.

Бизнес форумът MySuccess.bg in Logistics: „Изход от кризата!” се подкрепя от Българска асоциация за спедиция, транспорт и логистика и Българска стопанска камара.

http://logistics.mysuccess.bg/

За Бизнес форумите MySuccess.bg

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. Първият Бизнес форум MySuccess.bg се проведе през април 2010 година като в него пътят към своя успех представиха 12 български мениджъра от всички сектори на бизнеса. До края на 2010 година бяха организирани и секторните MySuccess.bg in Pharmacy (Фармация) и MySuccess.bg in Retail (Бързооборотни стоки). През 2011 г. година се проведоха MySuccess.bg in Education (Образование и бизнес) и MySuccess.bg in CIBRE (Строителство, инфраструктура и бизнес имоти), MySuccess.bg in Finance (Финанси и банки), MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence). Регионални Бизнес форуми MySuccess.bg бяха проведени в Пловдив, Бургас ,Варна, Пазарджик и Сливен.

За Списание ENTERPRISE

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за мениджмънт и ERP, с контролирана дистрибуция. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg.


За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg


За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bgИзточник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.4551