EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

18 Март 12, 15:57 / Автор: EventsTeam
Форум за телекомункации и медии проследява конвергенцията между двата сектора
Форумът е организиран от Ай Си Ти Медиа и ISACA - Sofia Chapter със съдействието на Министерство на транспорта, ИТ и съобщенията, Комисия за регулиране на съобщенията и Съвет за електронни медии.
Водещи анализатори, консултанти и експерти от български и чужди компании и представители на държавни институции в страната и региона ще очертаят контурите на “новата реалност” на телекомуникационния и медиен бизнес и ще споделят прогнози, опит и добри практики по време на 9тата регионална конференция “Технологични революции в сърцето на телекомуникационния и медиен бизнес”. Тя ще се проведе на 22 март в столичния хотел “Шератон”.

Събитието, което се състои от три тематични панела, ще представи новите възможности пред телеком и медийния сектор, регулаторните промени в България и Европейския съюз, регионалните инициативи и най-новите технологични решения. В центъра на дискусиите ще бъде конвергенцията на сферите на телекомуникациите, медиите и информационните технологии, която поставя редица предизвикателства пред топ играчите в този бизнес.

Деветата регионална конференция ще започне в 9ч. с приветствени слова на Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, ИТ и съобщенията, Веселин Божков, председател на Комисията за регулиране на съобщенията, Георги Лозанов, председател, СЕМ, Орлин Маринов, председател на ISACA-Sofia Chapter, Nokia Siemens Networks, Недялка Йоловска, управител на ICT Media.

Сред ключовите лектори във форума са д-р Карим Тага, управляващ съдружник в Arthur D. Little Австрия, Андреана Атанасова, съветник и представител на МТИТС в Постоянно представителство на Република България към Европейския съюз, Калина Димитрова, директор дирекция "Съобщения" в МТИТС, Никола Оака, съветник по стратегическите въпроси на президента на ANCOM, Николай Иванов, началник отдел дирекция “Разрешителна дейност и честотно планиране” в Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), Вяра Минчева, главен секретар в КРС, Магдалена Георгиева, изпълнителен директор на БАККО, Стефан Цеков, мениджър проекти “Обслужване на клиенти” в Мобилтел, Ива Валериева, мениджър “Бизнес развитие” в Стоун Компютърс, Спирос Сакелариу, мениджър отдел “Предоставяне на съдържание и системи за добавена стойност” в Интраком Телеком.

Форумът е организиран от Ай Си Ти Медиа и ISACA - Sofia Chapter със съдействието на Министерство на транспорта, ИТ и съобщенията, Комисия за регулиране на съобщенията и Съвет за електронни медии.

Източник:
http://events.idg.bg/bg/123/p

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.092