EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
12 Февруари 12, 16:38 / Автор: EventsTeam
iСеминар: ОПТИМИЗИРАЙ СВОЯ БИЗНЕС
Кога: 15 март, от 10:00ч до 18:00ч Къде: София, Хотел Кемпински Зографски*****, Зала Мадара Какво: В този iСеминар ще имате възможност да се научите да управлявате сайтовете си сами, като фокус ще бъде оптимизацията на вашия бизнес. Лекторите на iСеминар имат богат опит в реалния и работещ интернет бизнес при оптимизирането на уебсайтове и консултирането на на малки и средни български компании. Всички участници в iСеминар ще получат сертификат за участие и ще имат възможност да участват в дискусиите на семинара, както и да зададат своите въпроси лично към лекторите.
Кога: 15 март 2012 г. (четвъртък), 10:00-18:00 ч.
Къде: София, Хотел Кемпински Зографски*****, Зала Мадара
Какво: В този iСеминар ще имате възможност да се научите да управлявате сайтовете си сами, като фокус ще бъде оптимизацията на вашия бизнес. Лекторите на iСеминар имат богат опит в реалния и работещ интернет бизнес при оптимизирането на уебсайтове и консултирането на на малки и средни български компании. Всички участници в iСеминар ще получат сертификат за участие и ще имат възможност да участват в дискусиите на семинара, както и да зададат своите въпроси лично към лекторите.

Виж повече на:
www.i.seminari.bg

Семинарна ПРОГРАМА


09:30 - 10:00 - Регистрация

10:00 - 11:30 - Какъв най-ефективен маркетингов канал да изберем - фирмен сайт, сателитен сайт, модифициаран блог, профил в социална мрежа, директен маркетинг, мобилен уебсайт? Как трябва да е изграден един сайт, онлайн магазин, сателитен сайт, блог, интернет-кампания, за да отговаря конкретно на нуждите ни?

11:30 - 11:45 - Кафе-пауза

11:45 - 13:00 - Вътрешна и външна оптимизация - как трябва да е изграден един онлайн бизнес, за да се класират неговите продукти или събития заедно със заглавията от водещите български ежедневници и големи компании: структура, заглавия, текстове, снимки, видео. ?
13:00 - 14:00 - Обяд в хотел Кемпински Зографски*****

14:00 - 15:00 - Линк Билдинг - как можем да добавим качествени линкове безплатно, качествено линкване, оптимизация на рекламни бюджети, български и глобални безплатни директории, как да автоматизираме процеса на публикации в сайтове за обяви.

15:00 - 15:15 - Кафе-пауза

15:15 - 16:45 - Франчайз моделът - бизнесът на бъдещето ?

16:45 - 18:00 - Как да увеличим продажбите чрез Имейл Маркетинг - класически техники, интеграция във Facebook

Лектори

Калин Каракехайов се занимава професионално със SEO от четири години, менажира огромна мрежа от уебсайтове, създадени специално с цел въздействие върху Google. Оптимизирал е над 200 сайта по общо над 1000 думи на различни езици.

Калин Каракехайов освен това е български шахматист, международен майстор от 2006 г. Европейски шампион за юноши по решаване на шахматни задачи в Будва 2003. Автор на първото ръководство за шахматен софтуер на Български език - Chessbase ръководство.

Светослав Билярски има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е копирайтър в Ogilvy&Mather, криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни брандове. Притежава фирми в облатта на услугите и води курс по Бранд билдинг в Нов български университет.
Създава FRANCHISING.BG през 2008 г. - българската франчайзинг медия, която популяризира този бизнес модел и консултира всички желаещи да закупят, разработят или продадат франчайз бизнес.

Невяна Коева - Маркетинг Специалист в EmailInvest - онлайн софтуер за успешен имейл маркетинг. Невяна Коева води семинари и уебинари за успешен имейл маркетинг.
Обучила е много мениджъри, собственици на малък и среден бизнес, управители, мениджъри в областта на маркетинга, продажбите и бизнес развитие, рекламни и PR специалисти.

Екип - Организация
Георги Динчев - Организатор. Управител в Семинари.БГ - онлайн платформа за публикация и промоции на семинари, обучения, конференции и вътрешнофирмени тренинги.
Георги Динчев е психолог, съсобственик на 'Психосоциално обслужване' ООД, един от инициаторите на Регистър на психолозите в България, технически редактор на Българско списание по психология (Осн. 1973)

Диана Хаджиева - Регистрация. Маркетинг Директор в EasySofia.com - гайд за заведения и хотели за чужденци.
EasySofia.com e N1 интернет ресурс за град София - според световния гайд за пътувания и туризъм - Lonely Planet

Източник:
www.seminari.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.103