EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
19 Декември 11, 13:56 / Автор: EventsTeam
Мащабно индустриално изложение ще събере специалисти от България и региона в ИЕЦ (28.02. – 02.03. 2012 г.)
От 28 февруари до 2 март 2012 г. най-големият изложбен център в София - Интер Експо Център, ще стане домакин на шест индустриални изложения: MachTech & Metal, Transport & Logistics, Security – защита и сигурност, INTRONIKA, IFAM и PLAST.
От 28 февруари до 2 март 2012 г. най-големият изложбен център в София - Интер Експо Център, ще стане домакин на шест индустриални изложения: MachTech & Metal, Transport & Logistics, Security – защита и сигурност, INTRONIKA, IFAM и PLAST.

Специализираните изложби IFAM, INTRONIKA и PLAST ще направят своя дебют и в България през 2012 година. Изложенията вече имат успешна история в Словения и Р Сърбия. Обединяването на MachTech & METAL има за цел стимулиране на металната и машиностроителната индустрия не само в България, но и в региона.
Мащабният В2В (бизнес към бизнес) форум е резултат от успешното сътрудничеството на Агенция Булгарреклама, един от лидерите на българския изложбен пазар, и ICM d.o.o. (Словения), които си партнират за представянето на MachTech & Metal, INTRONIKA, IFAM, PLAST у нас през 2012 г.

MachTech & METAL е специализирана изложба за машиностроене, металургия, леярство и др. В зала 3 на Интер Експо Център – София, ще могат да се видят лазерни, металообработващи, профилиращи, металорежещи и хидравлични машини и инструменти, бургии, стоманени мрежи, вентилационна и горивна техника. Ще бъдат демонстрирани техники за заваряване, резби и фрези, помпи, компресори, машини за листова обработка, лазерно рязане, координатно щанцоване и пресово огъване.

Специализираната изложба Transport & Logistics, чийто профил обхваща секторите на международния и вътрешния транспорт, логистиката и спедицията, транспортните средства, транспортната информатика ще се проведе за пети път.

На изложението ще бъдат представени спедиторски фирми и превозвачи, специализирани транспортни средства, складова техника и оборудване – мобилни компютърни системи за управление на складови процеси, търговия и дистрибуция, електрокари и мотокари, стелажни системи, баркод продукти и технологии, разработки на специализиран софтуер и транспортна информатика, индустриални и логистични комплекси. Съорганизатор на Агенция Булгарреклама за изложението Transport & Logistics е Българска Транспортна Преса.
19-ото издание на Security – защита и сигурност ще се проведе традиционно под патронажа на министъра на вътрешните работи. То се организира за втори пореден път съвместно от Агенция Булгарреклама и Българска търговско-промишлена палата.

Целта на изложението е да се представят нови продукти и технологии в областта на гражданската и персоналната защита и безопасност, насочени към специалистите от бранша, търговци, дистрибутори и граждани, както и продукти, профилирани за защита и управление на обекти (фасилити мениджмънт).

На Security – защита и сигурност ще видим оригинални софтуерни решения, осигуряващи защита както в киберпространството, така и в офиса или дома, иновативни техники за пожароизвестяване и пожарогасене, последно поколение пожарогасителни системи, безвредни за хората и оборудването, лични предпазни средства, специална предпазна екипировка, специализирана литература и други.

Оригиналните технологични решения, които ще бъдат представени на Security – защита и сигурност, са Wireless online електронни брави, комуникиращи в реално време със сървъра и контролиращи достъпа в обекта също в реално време без необходимост от окабеляване на вратите, както и GEO Cylinder – електронен цилиндър (патрон) за брави - ултра модерно електронно заключващо решение.

На изложението ще бъдат демонстрирани системи за управление на обекти през GSM, интернет мониторинг система за СОД, безжични системи за оповестяване за болници, старчески домове и др. На изложението ще се представят водещите фирми на българския пазар в областта на проектирането, изграждането и поддръжката на системи за сигурност, слаботокови и електроинсталации, автоматизирани паркинг системи и системи за контрол на достъпа. Представители на водещи световни производители ще предложат автоматични системи и части за: плъзгащи, конзолни, двукрили, секционни, гаражни, индустриални врати; мотори за ролетни механизми за щори, дограми; бариери и антипаркинг устройства; системи за контрол на достъпа; светофари; автоматични боларди.

На специализираната изложба PLAST за пластмасовата и каучуковата индустрия ще видим доставчици на пластмасови и каучукови продукти и суровини, машини за пластмасовата и каучуковата индустрия, химическа промишленост, екология.
“Нашата цел е да покрием европейския пазар, Централна и Източна Европа, включително Русия и Турция”, сподели съорганизаторът от ICM d.o.o. (Словения) г-н Тони Лазник.

INTRONIKA е специализирано изложение за електроника, професионално оборудване и енергетика. В изложбените зали на Интер Експо Център – София, ще бъдат представени продукти на промишлената електроника, компоненти, инструменти, измервателна техника, телекомуникационно производствено оборудване, софтуер, специализирани издания и др.

IFAM е специализирано изложение, което обхваща бързоразвиващият се сектор на автоматиката, роботиката, мехатрониката и др. Номенклатурата на изложбата включва роботизирани системи за изпитване, контролинг, компютърна графика, измервателна техника, техника за асемблиране и поддръжка, техника за контролни системи, сензорна техника, задвижваща техника и др.

„Благодарение на партньорството ни с ICM очакваме доста нови фирми да стъпят на българския пазар. Нашата цел е да съберем на едно място специалистите, заети в индустриалния сектор на Балканите и да представим последните технически решения във важни области като автоматизация, електроника, мехатроника и роботика, както и най-новите постижения в секторите пластмаси и каучук”, посочи г-н Ивайло Иванов, прокурист на Агенция Булгарреклама.

Индустриалното изложение ще бъде съпътствано от интересна семинарна програма, включваща актуални лекции на водещи специалисти от бранша. Андрей Ротовник, директор на словенската фирма MIEL Elektronika d.o.o., ще изнесе лекцията „Решения в областта на машинното зрение, предназначени за промишлеността”. Очаква се и участието на лекторите Роберт Логар, регионален мениджър в ABB d.o.o. Slovenia, и Божидар Зайц, инженер в Sick d.o.o., съответно с лекции по темите: „Автоматизирано премахване на шума при алуминиеви отливки” и „Ефективни сензорни решения за превозни средства и транспорт”.

ДНИ НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ - 2012

В рамките на изложбите ще се проведе национално обсъждане: Българската индустрия – гръбнак на българската икономика с акцент Машиностроене. Събитието включва организиране на дискусии по теми, свързани с технологичните и продуктови възможности на българската индустрия, завоювани пазарни ниши, кадрови ресурс, публично-частни партньорства, научно обслужване и добри практики. Предвижда се и организиране на Кооперационна борса по време на изложението.

Форумът се организира от Българска стопанска камара, Федерация на научно-техническите съюзи в България, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска браншова камара Машиностроене, Българска асоциация на електротехниката и електрониката, Българската браншова камара по електронна промишленост и информатика.

Работното време за посещение на изложенията е от 10.00 до 18.00 ч за дните 28 февруари – 1 март, а на 2 март от 10.00 до до 16.00 ч. Безплатен вход срещу регистрация.
За повече информация:
www.iec.bg

За контакти: tivanova@iec.bg

Източник: www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1288