EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
29 Ноември 11, 17:19 / Автор: EventsTeam
Diplomat Plaza Hotel & Resort е домакин на грандиозно събитие
Събитието е по случай откриване на пролетната кампания на Euralis семена България
На 30 ноември, от 18:30 часа, в град Луковит за първи път в България ще може да видите на живо събитие с участието на Jochen Schweizer - известен в Германия и по света с невероятните постановки, които неговата фирма организира. От откриването на летището в Мюнхен, през разбулването на Бранденбургската порта в Берлин, заедно с Бил Клинтън, до вертикални инсталации по фасадите на високи сгради с Ферари. 

Тези експерти на фирмения перформанс, който надминава всякакви граници и очаквания, са за първи път част от едно българско събитие. 

"Радвам се, че след Рио, Дубай, Пекинг и Загреб стигнахме и до България, където работим на едно специално място с невероятна природа." - казва въодушевен Етиен Хер, Senior Sales Manager International към фирмата Jochen Schweizer Events. - "От опит в този бранш знам какви чувства владеят човека, как той жадува за единия незабравим миг. Благодарение на нашите изключителни Show-Acts и перфектната организация от страна на Diplomat Plaza Hotel & Resort ще предложим на VIP-гостите на събитието изключително и впечатляващо преживяване, което за първи път ще се показва в България."

Ивентът е по случай откриване на кампания на Euralis семена България и се провежда с любезното съдействие и домакинство на Diplomat Plaza Hotel & Resort – гр. Луковит. 

Очаква се събитието да бъде най-голямото по рода си за годината – и като бюджет, и като интерес.

Специален гост на събитието е Christian Timmer – основоположникът на събитийния маркетинг в Германия.

"Отложих присъствието си на най-голямото Event-изложение в Европа, за да дойда до Луковит." – каза той. 

Страхотна изненада за VIP-госта подготви екипът на Diplomat Plaza Hotel & Resort - туристически тур в региона. При посещението на природния феномен „Очите на Господ”, вътре ще го очаква барбекю на дървени въглища, българска греяна ракия и уникално автентично изпълнение на две гайди.

„Защо избрахме точно Луковит? - Освен, че Diplomat Plaza Hotel & Resort са основни партньори, се оказва че това място е новата Event-дестинация за Европа. Мястото е близко до столицата и в същото време е отдалечено от натоварването на големия град. Има изключителна природа, чист въздух и природни забележителности, обявени като феномени. Дестинацията все още не е „комерсиализирана и изхабена” и всеки, посетил комплекса и видял даденостите на региона, остава наистина впечатлен.

Именно магичната атмосфера на скалните релефи, феноменът „Очите на Господ”, уникалният геопарк (трите екопътеки) и партньорството с Diplomat Plaza, който усилено работи и в насока популяризиране на „съкровищата” в региона, ни доведоха днес тук” – казват организаторите.

Изграждането на сцената и специалните ефекти започнаха още на 28.11.2011 г. и обещават наистина 

СПЕЦИАЛНИ.МОМЕНТИ.ЗА.СПЕЦИАЛНИ.ХОРА.
Източник: Diplomat Plaza Hotel & Resort

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1201